CAO ICON

Inmiddels is jullie CAO verlopen en zijn de afspraken gemaakt met jullie directie om in gesprek te gaan voor een nieuwe CAO ICON.

Zoals gebruikelijk wil ik graag jullie als leden vragen om input te leveren voor de nieuwe cao. Wat vind je belangrijk en wat moet zeker op de agenda komen om te bespreken. Aan de hand van deze input ga ik voorstellen formuleren die ik mee zal nemen naar de onderhandelingstafel.

Op dinsdag 1 november staat de eerste afspraak gepland, zou je uiterlijk 28 oktober willen reageren via de mail: s.debruine@cnvvakmensen.nl als je punten hebt die je graag mee wil geven?
Ten aanzien van de loonparagraaf heeft CNV Vakmensen de stelling ingenomen dat we gaan inzetten op het volgende: ‘In cao-onderhandelingen zullen we hoog inzetten, waarbij we eerder richting de 10 dan richting de 5 procent zullen gaan.’

Werk je niet meer bij ICON en ontvang je toch deze mail, dan kan je zelf je werkgever aanpassen op: https://mijn.cnv.nl/, je mag ook mij een mailtje sturen dan pas ik het aan voor je.

Mochten er verder vragen /opmerkingen zijn dan kan dit ook per mail.

Met vriendelijke groet,
Sijtze de Bruine
Onderhandelaar CNV Vakmensen