Gezinsrechtshulp

Met de gezinsrechtshulp heeft u recht op juridische hulp bij een conflict dat niet werk- of arbeid gerelateerd is. Sinds 1 januari 2021 werken wij hiervoor samen met Anker Rechtshulp/BrandMR. Zij zijn jouw dienstverlener voor rechtsbijstand in geval van privé kwesties.

CNV Gezinsrechtshulp in het kort

  1. Het hele gezin verzekerd (voor privé kwesties conform de voorwaarden exclusief werkgerelateerde kwesties) waarbij het Nederlands recht van toepassing is.
  2. Dekking in België, Nederland en Duitsland voor verkeerszaken.
  3. Online je kwestie voorleggen en volgen.

Schakel rechtsbijstand voor je gezin in

Heb jij rechtshulp nodig voor jou en je gezin? Schakel dan nu rechtshulp privé in en neem contact op met Anker Rechtshulp/BrandMRvia telefoonnummer 088 01 88 550. Of meld je kwestie online.

Let op: houd je CNV lidmaatschapsnummer bij de hand, zodat je direct geholpen wordt.

SRK Rechtsbijstand heet voortaan Brandmeester (BrandMR)

Een van de voordelen van je CNV lidmaatschap is dat je gebruik kan maken van de CNV Gezinsrechtshulp. Deze rechtshulp wordt uitgevoerd door SRK Rechtsbijstand en Anker Rechtshulp. Per 1 februari 2023 is de naam van SRK Rechtsbijstand veranderd in Brandmeester Advocaten en Juristen (BrandMR). Een naam die nu al gevoerd wordt voor juridische hulp aan onverzekerde klanten en die je misschien wel kent van radio-, tv- of online reclame. Voor de behandeling van je juridische geschil bij CNV Rechtshulp verandert er verder niets. Je ontvangt gewoon dezelfde vertrouwde rechtsbijstand die je al van ons gewend bent. Je geschil kan je online blijven melden via cnvrechtshulp.nl

Meld jouw kwestie online

Heb je een vraag of kwestie voor andere dan arbeid gerelateerde kwesties ontstaan vanaf 1 januari 2021, dan kun je deze kwestie online melden.

Meld je kwestie direct online
Leden beoordelen onze gezinsrechtshulp service met een 8,5!
CNV Gezinsrechtshulp
CNV Vakmensen Rechtshulp
Rechtshulp van CNV uitgelegd

Word lid van CNV Vakmensen

Tijdelijk betaal je in totaal € 20,23 voor zes maanden. Zo gaan we in 2023 samen sterker door.

  • Deze aanbieding geldt alleen voor nieuwe leden