Wisseling onderhandelaar voor CNV Connectief

Via deze ledenbrief wil ik jou informeren over een wisseling in onderhandelaar. Hierbij wil ik mij voorstellen als jouw nieuwe (tijdelijke) onderhandelaar bij CNV Connectief. Mijn naam is Ike Wiersinga, onderhandelaar bij CNV Vakmensen met ruime ervaring.

Wisseling in (tijdelijke) onderhandelaar
Afgelopen jaren heeft Sanne van der Meulen de belangen van de medewerkers van CNV Connectief behartigt. Sinds 1 januari heeft zij andere werkzaamheden binnen CNV Vakmensen en kan zij daardoor niet langer jullie belangen vertegenwoordigen. Sanne: “Ik wil jullie allemaal bedanken voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren. Ik vond het plezierig om de belangen te behartigen van zo’n betrokken, gemotiveerde groep medewerkers. Ike Wiersinga gaat het voor nu van mij overnemen. En ik weet zeker dat jullie een betrokken ervaren onderhandelaar hierbij hebben.”

Mij, Ike, is verzocht om tijdelijk onderhandelaar te zijn bij de CNV Connectief. Mijn naam is Ike Wiersinga en ik ben ruim 30 jaar geleden bij CNV vakcentrale begonnen. Binnen CNV Vakcentrale, CNV Dienstenbond en CNV Vakmensen heb ik in verschillende rollen gewerkt. Ik ben een CNV vakbondsvrouw in hart en nieren. De leukste rol vind ik nog altijd die van onderhandelaar en dat doe ik nu bij verschillende bedrijven. Omdat de beoogde onderhandelaar namens CNV Vakmensen bij CNV Connectief het niet kan doen, is mij verzocht deze rol tijdelijk op te pakken. Dat doe ik graag. In cao’s wil ik graag vernieuwend zijn. Onderwerpen als ontwikkeling, werkgeluk en minder uren werken zijn mijn specialiteiten. Ik begrijp dat aan het einde van dit jaar de cao afloopt. Dus er zal weer onderhandeld worden over jouw cao. Heb je nog een leuk idee of een wens laat het dan vooral weten.

Corona en CNV Connectief
Ook jij werd als medewerker bij CNV Connectief geconfronteerd met de gevolgen van het coronavirus. Je werkt misschien wel thuis. Zit je toch op kantoor, dan is het werk opeens heel anders. En het lijkt ook allemaal veel intensiever te zijn. Het zou maar zo kunnen dat heel Nederland, dus ook CNV Connectief, na 20 mei zo langzamerhand naar een 1,5 meter samenleving gaat. Dat heeft ook weer gevolgen voor het werk. Heb je daar nog suggesties of vragen over, laat het mij ook weten.

Nog vragen/en of opmerkingen?
Heb je nog andere vragen of opmerkingen bijvoorbeeld over de reorganisatie of de interne verhuizing, dan kan je ook bij mij terecht via i.wiersinga@cnvvakmensen.nl.

Ike Wiersinga,
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 23 50 09 86
E i.wiersinga@cnvvakmensen.nl