Even voorstellen: onderhandelaar CNV Vakcentrale

Via deze ledenbrief wil ik mij voorstellen als jouw nieuwe (tijdelijke) onderhandelaar bij de CNV Vakcentrale. Mijn naam is Ike Wiersinga, onderhandelaar bij CNV Vakmensen met ruime ervaring.

Nieuwe (tijdelijke) onderhandelaar
Mij is verzocht om tijdelijk onderhandelaar te zijn bij CNV Vakcentrale. Mijn naam is Ike Wiersinga en ik ben ruim 30 jaar geleden bij CNV vakcentrale begonnen. Binnen CNV Vakcentrale, CNV Dienstenbond en CNV Vakmensen heb ik in verschillende rollen gewerkt. Ik ben een CNV vakbondsvrouw in hart en nieren. De leukste rol vind ik nog altijd die van onderhandelaar en dat doe ik nu bij verschillende bedrijven. Omdat de beoogde onderhandelaar namens CNV Vakmensen bij CNV Vakcentrale het niet kan doen, is mij verzocht deze rol tijdelijk op te pakken. Dat doe ik graag. In cao’s wil ik graag vernieuwend zijn. Onderwerpen als ontwikkeling, werkgeluk en minder uren werken zijn mijn specialiteiten. Ik begrijp dat aan het einde van dit jaar de cao afloopt. Dus er zal weer onderhandeld worden over jouw cao. Heb je nog een leuk idee of een wens laat het dan vooral weten.

Corona en CNV Vakcentrale
Ook jij werd als medewerker bij CNV Vakcentrale geconfronteerd met de gevolgen van Corona. Velen werken thuis. Zit je toch op kantoor, dan is het werk opeens heel anders. En het lijkt ook allemaal veel intensiever te zijn. Het zou maar zo kunnen dat heel Nederland, dus ook de CNV Vakcentrale, na 20 mei zo langzamerhand naar een 1,5 meter samenleving gaat. Dat heeft ook weer gevolgen voor het werk. Heb je daar nog suggesties of vragen over laat het mij ook weten.

Nog vragen/en of opmerkingen?
Heb je nog andere vragen of opmerkingen bijvoorbeeld over de reorganisatie of de interne verhuizing, dan kan je ook bij mij terecht via i.wiersinga@cnvvakmensen.nl.

Ike Wiersinga,
Bestuurder CNV Vakmensen
M 06 23 50 09 86
E i.wiersinga@cnvvakmensen.nl