CAO OVerleg ACP

op 31 december 2023 loopt jullie huidige cao af. Dat betekent dat we dus op korte termijn weer om tafel gaan om te kijken hoe we tot overeenstemming kunnen komen voor een nieuwe CAO.

Om dit CAO overleg namens jullie als leden van CNV goed te kunnen doen zou ik graag van jullie willen weten wat jullie belangrijk vinden dat er op de agenda komt voor de nieuwe CAO. Met de fusie gesprekken op de achtergrond zal dit wellicht de laatste CAO zijn voor de ACP en wat CNV betreft moet er dan nu ook al met een schuin oog gekeken worden naar de CAO's van de andere bonden. Op enig moment zal er toch een harmonisatie gaan plaatsvinden tussen de nu nog verschillende arbeidsvoorwaarden. 

Twee van jullie collega's zijn bereid om namens jullie deel te nemen aan het CAO overleg, namelijk: Wendie van der Schuur en Marieke Steenkamp. 

Ik hoor heel graag via de mail en voor 13 november wat er geagendeerd moet worden. Op basis van die input zal er dan een voorstellen nota worden gemaakt die we meenemen naar het CAO overleg. Deze voorstellen zal ik dan ook delen met jullie.

Met vriendelijke groet,

Sijtze de Bruine
Onderhandelaar CNV Vakmensen

Laat hier je reactie of opmerking achter voor de onderhandelaar:

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error