Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
De vakbond die verschil maakt
Betrokken en verantwoordelijk voor een maatschappelijke bijdrage
Workshops voor leden

Solliciteren: Mijn merk in beeld

Denk je wel eens: wat wil ik nu echt? Wat kan ik, waar ben ik nou eigenlijk goed? Welke baan zou daarbij passen? Wie zou mij kunnen helpen om die baan te krijgen? Dan is de workshop “Mijn merk in beeld” zeker een aanrader voor jou.

Introductie aanbod: gratis deelname!

Omdat we de workshops voor leden opnieuw introduceren bieden wij dit introductie aanbod. Jij kunt gratis deelnemen aan 1 van de workshops.

Ben je na aanmelding onverhoopt verhinderd? Meld je dan tot 4 dagen van tevoren af via workshopsleden@cnvvakmensen.nl. Zonder (tijdige) afmelding zijn wij genoodzaakt om € 25,00 in rekening te brengen.

Over de workshop

Tijdens deze interactieve workshop van een dag ga je werken aan jouw merk. Je gaat je carrière tot nu toe beschrijven. Je laat daar een analyse op los. Er komen een aantal vragen naar boven waar je voor jezelf een antwoord op gaat vinden, zoals:

  • Wie ben ik nou echt?
  • Waar ben ik goed in? Wat kan ik, waar zit mijn toegevoegde waarde?
  • Wat wil ik nu echt?
  • Wat past bij mij?
  • Wie kunnen mij helpen die ene baan te krijgen?

Het is een afwisselende dag waarin je dan weer staat, heen en weer loopt en dan weer zittend bezig bent. Je gaat jouw toegevoegde waarde beschrijven voor de arbeidsmarkt. Voor toekomstige werkgevers, maar ook voor je huidige werkgever als je nu een baan hebt en misschien wel intern wilt doorgroeien. Om jouw toegevoegde waarde voor jezelf helder te krijgen, gebruiken we deze dag een model dat 9 componenten beschrijft die in elkaar passen. We gaan dit met en voor elkaar doen.

Als je al deze informatie in beeld hebt, komt de vraag: Hoe breng ik dit over aan een ander? Onder begeleiding van de trainers ga je aan de slag om een concrete pitch, profiel of brief te schrijven. Die je kunt gebruiken voor een sollicitatie. Waar je voor kiest, is aan jezelf. Waar je zelf behoefte aan hebt. Breng gerust een vacature mee waar je interesse in hebt. Dan kun je die voor je pitch, brief of profiel gebruiken.

Aan het einde van de dag gaan we jouw pitch, profiel of brief voor elkaar oefenen en delen.

Leerdoel

Tijden deze workshop “Mijn merk in beeld” leer je:

  • De waarde van jouw vaardigheden te begrijpen
  • Jouw doel voor een baan te bepalen
  • Jouw persoonlijke visie en missie onder woorden te brengen
  • Het nieuwe 9 componenten model te gebruiken bij jouw netwerk- en sollicitatiegesprekken

De workshop wordt gegeven door trainers van Jamesloopbaan advies. Zij zijn gecertificeerde loopbaancoaches en ervaren trainers.Duur

10:00 - 16:30 uur (inloop 9:30) - lunch is inbegrepen

Kosten

Gratis

Contactpersoon

workshopsleden@cnvvakmensen.nl

Meld je hier aan

Je kunt gratis deelnemen aan 1 workshop. Geef in het aanmeldformulier je eerste en je tweede keus aan. Mocht de workshop van jouw eerste keus vol zijn, word je geplaatst op de workshop van jouw tweede keus. Je ontvangt een bevestiging via e-mail.

*
*
*
*
*
Vul hier je lidnummer in
*
*
*

 

Cursusdata

Cursus Mindgym:

18 mei 2020 - Drachten [VOL]

27 mei 2020 - Nijmegen [VOL]

3 juni 2020 - Beekbergen ( bij Apeldoorn ) [VOL]

8 juni 2020 - Utrecht [VOL]

 

Cursus Merk in Beeld:

25 mei 2020 - Drachten [VOL]

4 juni 2020 - Utrecht [VOL]

11 juni 2020 - Zwolle [VOL]

15 juni 2020 - Dordrecht [VOL]