Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
De vakbond die verschil maakt
Betrokken en verantwoordelijk voor een maatschappelijke bijdrage
Workshops voor leden

Workshops voor leden: ontwikkel jezelf met jouw vakbond

Ontwikkeling is een van de speerpunten van CNV Vakmensen. Aan de onderhandelingstafel en bij ons bedrijvenwerk is ontwikkeling van mensen dan ook een belangrijk thema. Maar wij willen als CNV Vakmensen meer doen. Daarom organiseert CNV Vakmensen voor jou als lid ook leuke en leerzame workshops.

Waar deze workshops over gaan? Dat bepaal jij! Het aanbod aan workshops wordt bepaald aan de hand van de input van onze leden. Jij kunt dus zelf aangeven waar je behoefte aan hebt.

Bekijk de workshops 

Presenteren met LinkedIn (Drachten)

Een goed LinkedIn profiel zorgt voor betere vindbaarheid en zichtbaarheid. Handig als je een nieuwe uitdaging zoekt en ook om je netwerk te vergroten.

Lees meer

Solliciteren: Mijn merk in beeld

Denk je wel eens: wat wil ik nu echt? Wat kan ik, waar ben ik nou eigenlijk goed? Welke baan zou daarbij passen? Dan is de workshop “Mijn merk in beeld” zeker een aanrader voor jou.

Lees meer

Introductie van de bond

Vind je jouw lidmaatschap van de bond belangrijk en wil je iets betekenen voor anderen? Doe dan mee met de workshop Introductie van de bond en kom alles te weten over de geschiedenis van CNV Vakmensen!

Lees meer

Mindgym: Sportschool voor je geest

Wil jij werken aan jouw mentale kracht? Heb jij zin in een middag met theorie over “the happy brain” met vooral veel praktische oefeningen? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Lees meer

OR Netwerkcafé

Denk jij erover om in een OR te gaan? Kom dan naar de training OR Netwerkcafe met extra aandacht voor de OR en duurzaamheid.

Lees meer