Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
De vakbond die verschil maakt
Betrokken en verantwoordelijk voor een maatschappelijke bijdrage
Workshops voor leden

Workshops voor leden: ontwikkel jezelf met jouw vakbond

Ontwikkeling is een van de speerpunten van CNV Vakmensen. Aan de onderhandelingstafel en bij ons bedrijvenwerk is ontwikkeling van mensen dan ook een belangrijk thema. Maar wij willen als CNV Vakmensen meer doen. Daarom organiseert CNV Vakmensen voor jou als lid ook leuke en leerzame workshops.

Waar deze workshops over gaan? Dat bepaal jij! Het aanbod aan workshops wordt bepaald aan de hand van de input van onze leden. Jij kunt dus zelf aangeven waar je behoefte aan hebt.

Bekijk de workshops 

Gratis toegang

Zou je je individueel inschrijven voor 1 van deze workshops, dan ben je al gauw honderden euro’s kwijt. Maar als lid kun jij gratis deelnemen! Een mooi ledenvoordeel dus. Bovendien krijg je van ons een gratis lunch op de trainingsdag. Geef je dus snel op!


Introductie van de bond

Vind je jouw lidmaatschap van de bond belangrijk en wil je iets betekenen voor anderen? Doe dan mee met de workshop Introductie van de bond en kom alles te weten over de geschiedenis van CNV Vakmensen!

Lees meer

OR Netwerkcafé

Denk jij erover om in een OR te gaan? Kom dan naar de training OR Netwerkcafe met extra aandacht voor de OR en duurzaamheid.

Lees meer