Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
De vakbond die verschil maakt
Betrokken en verantwoordelijk voor een maatschappelijke bijdrage
Workshops voor leden

Workshops voor leden: ontwikkel jezelf met jouw vakbond

Ontwikkeling is een van de speerpunten van CNV Vakmensen. Aan de onderhandelingstafel en bij ons bedrijvenwerk is ontwikkeling van mensen dan ook een belangrijk thema. Maar wij willen als CNV Vakmensen meer doen. Daarom organiseren wij door het hele land workshops voor leden over persoonlijke ontwikkeling.

Waar de workshops over gaan? Dat bepaal jij! Het aanbod aan workshops wordt bepaald aan de hand van de input van onze leden. Jij kunt dus zelf aangeven waar je behoefte aan hebt.

De workshops vinden plaats in het voorjaar en in het najaar, verspreid over het hele land. Zo is er altijd een workshop bij jou in de buurt.

Bekijk de workshops voor dit voorjaar

Thema's

De workshops die wij aanbieden vallen binnen de thema’s:

  • Solliciteren en het vinden van een baan
  • Omgaan met zaken waar jij tegenaan loopt in je werk
  • Persoonlijke ontwikkeling

Eerdere workshops gingen over onderwerpen als videosolliciteren, netwerken voor een baan, conflictloos communiceren, NLP en faalplezier.

Ideeën? Laat het ons weten!

De workshops worden gegeven door professionele trainers. Je volgt ze samen met andere leden van CNV Vakmensen. Zo kun je ook mooi leren van hun ervaringen.

Speciale prijs: € 25

Zou je je individueel inschrijven voor 1 van deze workshops, dan ben je al gauw honderden euro’s kwijt. Als lid kun jij deelnemen voor maar 25 euro! Een mooi ledenvoordeel dus.


LinkedIn: baan zoekt jou! (VOL)

Ben jij op zoek naar een baan? Schrijf je dan in voor LinkedIn: baan zoekt jou! Deze workshop leert jou onder meer hoe jij jouw profiel op LinkedIn zo kan maken dat je gevonden wordt door werkgevers.

 

Lees meer

Persoonlijk leiderschap (VOL)

Hoe geef je leiding aan jezelf? En wat is daar eigenlijk het belang van? Tijdens de workshop Persoonlijk leiderschap breng je in kaart wat jij nodig hebt om je persoonlijk leiderschap te versterken.

 

Lees meer

Man/vrouw-energie, (hoe) werkt dat?

Mannen komen van Mars, vrouwen komen van Venus, aldus het bekende boek van John Gray. Hoe ga jij op de werkvloer om met man/vrouw-verschillen? Hoe communiceer jij met je vrouwelijke of mannelijke collega?

 

Lees meer

Zakelijk Flirten (VOL)

Leer invloed uit te oefenen op de klik die je hebt met een zakelijke gesprekspartner. Hoe zet jij jezelf goed op de kaart in een gesprek? Hoe leer je te complimenteren? En hoe kun jij jezelf het beste verkopen?

Let op: deze workshop is alleen voor leden van CNV Zelfstandigen.

Lees meer