Tijd maken voor wat je belangrijk vindt
Vitaal zijn en blijven
Diensten

Vitaal zijn en blijven met AonBalans

In samenwerking met verzekeringsbemiddelaar Aon bieden wij jou, als lid van CNV Vakmensen, het vitaliteitsplatform AonBalans. Een portal waar jij zelf kunt werken aan een gezonde, vitale leefstijl en meer balans. Want een gelukkiger leven begint bij de juiste balans.

Met AonBalans heb je toegang tot praktische tips, informatie, oefeningen en tests over 8 verschillende gezondheids- en vitaliteitsthema’s: stress, voeding, ontspannen, overgewicht, bewegen, slaap, fysieke belasting en gezonde gewoontes. Daarnaast leert AonBalans je tijd te maken voor wat je leuk en belangrijk vindt.

Door het aanmaken van een account krijg je gepersonaliseerde informatie die op jouw lijf is geschreven. Stap voor stap bouw je een persoonlijk profiel op en gebruik je de portal op het moment en de manier die bij jou past.

Zo kun je werken aan punten die voor jou belangrijk zijn. Denk aan het verbeteren van je energiepeil. Misschien val je moeilijk in slaap? Of wil je stoppen met roken? Op AonBalans kun je alvast kennismaken met het platform en een aantal artikelen raadplegen.

De voordelen van AonBalans

  • Je kunt direct zelf aan de slag
  • Samengesteld door deskundigen
  • Exclusief toegang tot online cursussen
  • 100% vertrouwelijk, privacy gegarandeerd
Neem een kijkje op AonBalans en verzeker jezelf vandaag nog van balans!

Stress door Covid-19? Leer goed te slapen

Welzijn gaat voor alles. Gezond slapen draagt daaraan bij. Op AonBalans, leer je waarom we slapen, wat de invloed is van voeding en ontspanning op je slaapgedrag. Je vindt er praktische tips en oefeningen voor een goede nachtrust.