Vul de enquête voor de nieuwe cao Verzekeringsbedrijf in

De cao voor het Verzekeringsbedrijf loopt aan het einde van dit jaar af. De onderhandelingen over een nieuwe cao Verzekeringsbedrijf starten daarom in september.

Voor de komende gesprekken over de nieuwe cao is jullie input over het werken in de verzekeringsbranche erg belangrijk: het gaat immers om jouw arbeidsvoorwaarden.

Wat wil jij in de nieuwe cao?

Aan jou het verzoek om je mening kenbaar te maken door de enquête in te vullen. Deel de enquête ook onder je collega’s. Iedereen die valt onder de cao voor het Verzekeringsbedrijf is vrij om deze in te vullen.
De enquête bestaat uit zowel open als gesloten vragen; aan het eind is er ook een open vraag doe gaat over wat jouw eigen ideeën zijn om de cao te verbeteren.

Vul de enquête uiterlijk 3 september in

Klik hier om naar de digitale enquête te gaan die uiterlijk 3 september ingevuld kan worden. Zo kan ik de uitkomst meenemen in de voorstellenbrief voor de nieuwe cao. Alvast dank voor het invullen.

Hou de cao-pagina in de gaten

Binnenkort kun je alle nieuws over de nieuwe cao weer volgen op de cao-pagina. Je kunt hier ook vragen stellen en opmerkingen kwijt.

Henk Jongsma, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2238 3073 / h.jongsma@cnvvakmensen.nl

 

Stel hier je vraag aan de onderhandelaar

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error