Voortgang overname Aegon

Werknemers van Aegon Nederland die per 1 oktober over gaan naar a.s.r. hebben onlangs een nieuwe arbeidsovereenkomst ontvangen. Ik kan mij voorstellen dat hier vragen over zijn. Daarom organiseer ik een digitale ledenbijeenkomst.

Digitale ledenbijeenkomst CNV Vakmensen

Dinsdag 19 september 16:00 uur

Stuur mij een e-mail als je aan deze digitale bijeenkomst wilt deelnemen. h.jongsma@cnvvakmensen.nl. Ik stuur je dan uiterlijk dinsdagmorgen de link.

Overgangsprotocol

De basis van de wijzigingen in jouw nieuwe arbeidsovereenkomst vormt het overgangsprotocol. Hierin staan de wijzigingen beschreven zoals deze overeengekomen zijn tussen werkgever en bonden. Het protocol is als bijlage toegevoegd.

Maand van de vakbond

Zoals ik al eerder heb laten weten is september binnen Aegon de maand van de vakbond. In september kunnen medewerkers gebruik maken van een speciaal aanbod!

Aanbod

Eén van de afspraken uit de huidige cao is dat Aegon twaalf maanden de kosten van het vakbondslidmaatschap van medewerkers vergoedt. Het aanbod voor nieuwe leden geldt bij inschrijving in de periode van 1 september tot en met 30 september 2023.

Medewerkers die werkzaam blijven bij Aegon (AEN) kunnen (nog) geen gebruik maken van dit aanbod. Voor hen komt eenzelfde aanbod later in de tijd.

Word lid

Ga naar Sluit je aan | Lid worden | CNV Vakmensen en word lid. Een mooi aanbod en nu misschien wel belangrijker dan ooit.

Henk Jongsma
Bestuurder CNV Vakmensen
E h.jongsma@cnvvakmensen.nl
M 06 2238 3073

Downloads