Stem over het resultaat cao AZL 2023

Op woensdag 7 december heeft CNV Vakmensen een onderhandelingsresultaat bereikt over de AZL-cao. Als lid van CNV Vakmensen verzoek ik je om te stemmen over dit resultaat. Breng jouw stem uit met de stemlink.

De belangrijkste onderwerpen van het onderhandelingsresultaat   

  1. Het betreft een één-jarige cao (2023).
  2. Op 1 januari 2023 ontvang je een structurele loonverhoging van 4,5%
  3. De eindejaarsuitkering wordt structureel 0,5% verhoogd (is nu 6,5 en wordt 7)
  4. De pensioenpremie wordt met een procent verhoogd (werkgevers gedeelte is 0,7)
  5. Je ontvangt een eenmalige uitkering van € 650,oo bruto in januari 2023 (geldt voor iedereen ongeacht het aantal uren die je werkt per week).
  6. Het huidige sociaal plan wordt verlengd.

Informatiebijeenkomst 14 december

Op woensdag 14 december om 12:00 uur is er een informatiebijeenkomst over het bereikte resultaat in de Forum zaal. Niet-leden van CNV Vakmensen zijn welkom maar hebben geen stemrecht over het bereikte resultaat. Stuur als je nog geen lid bent van CNV Vakmensen een mail naar r.jongen@cnvvakmensen.nl zodat ik weet hoeveel deelnemers er zijn. Als lid van CNV Vakmensen kun je de informatie bijeenkomst ook digitaal volgen (Webex: zie de uitnodiging van Roy Stevens - CNV kaderlid en mede-onderhandelaar). 
Overige kleine aanpassingen (géén versoberingen) worden door de werkgever gecommuniceerd. Tijdens de informatiebijeenkomst wordt het proces van de onderhandelingen toegelicht en is er gelegenheid om vragen te stellen. Als je nu al vragen hebt over het resultaat dan kun je deze naar mijn mail adres sturen.

Stemmen

Uiteindelijk beslis jij als lid van CNV Vakmensen natuurlijk of het onderhandelingsresultaat wordt aangenomen of niet. Geef daarom je mening en stem.
Met deze link kun je digitaal jouw stem uitbrengen.
Stemmen kan uiterlijk 14 december 23.00 uur.

Samen sterk

De onderhandelingen met AZL tonen opnieuw aan hoe belangrijk het is om een sterke vakbond te hebben. Langs deze weg doe ik daarom een oproep op je, om collega’s die niet georganiseerd zijn, te vragen lid te worden van CNV Vakmensen. Ga hiervoor naar www.cnv-ledenwerven.nl Want samen staan we sterk. Mocht er een potentieel lid vragen hebben of met mij willen spreken, dan ben ik daar graag toe bereid. Of ik kom - na afspraak - op bezoek op jullie werkplek, bijvoorbeeld tijdens jullie pauze om uit te leggen hoe belangrijk CNV Vakmensen voor jullie bedijf is EN de individuele ondersteuning die jij als lid van CNV krijgt. Zorg jij ervoor dat we straks samen sterk staan?

Heb je nog vragen?

Laat het dan horen. Dat kan via de mail of via de cao-pagina.

Graag tot woensdag 14 december om 12:00 uur (Forum zaal).

Mede namens kaderlid Roy Stevens en de kadergroep CNV Vakmensen AZL
René Jongen, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5120 2961 / r.jongen@cnvvakmensen.nl