Maand van de Vakbond: de grote Nationale Nederlanden Tetris

In november is het Maand van de Vakbond bij Nationale Nederlanden. Dit jaar staat deze in het teken van de loopbaan kansen en mogelijkheden van jou en je collega's door de reorganisaties: de grote Nationale Nederlanden Tetris!

Door reorganisaties ontstaan er gaten en mogelijkheden. Dat is de fijne lijn tussen werkdruk en werkgelegenheid, tussen te weinig mensen op de juiste plaatsen en kansen om te doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt.

Webinar met HR directeur Dick Eijgenraam

In het kader van de Maand van de Vakbond organiseren we hierover op 22 november van 15.00 tot 15.30 uur een Webinar met HR directeur Dick Eijgenraam. Voor die tijd willen we weten hoe jij denkt over de gevolgen van de reorganisaties, en wat die betekend hebben voor jou en jouw collega's. Vul deze mini enquête>> in zodat wij jullie input op 22 november kunnen inzetten.

Vul deze mini enquête>>  in zodat wij  jullie input op 22 november kunnen inzetten.

Maak je collega lid 

Als jouw collega tijdens de maand van de Vakbond lid wordt dan is het eerste jaar lidmaatschap een cadeau van jouw werkgever. En jaar lang profiteert jouw collega kosteloos van alle voordelen van het lidmaatschap. Ook met volledig instemmingsrecht en de mogelijkheid tot actief meepraten en stemmen over cao. Maar het levert jou ook wat op. Natuurlijk is het zo dat hoe meer mensen er lid zijn van CNV Vakmensen bij Nationale Nederlanden, hoe groter de invloed is. Daarnaast krijg jij voor elk lid dat jij inschrijft een cadeaubon.

Kijk hier voor alle voordelen voor jou en jouw collega >> 

 

 

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error