Maand van de vakbond Aegon: maak je collega lid

Aegon Nederland vindt het belangrijk dat medewerkers goed vertegenwoordigd worden bij de realisatie van evenwichtige arbeidsvoorwaarden. Als CNV vervullen wij samen met de FNV en de Unie deze rol. Om dit goed te kunnen doen is het van groot belang dat wij een representatieve vertegenwoordiging van medewerkers als lid hebben.

Maand van de vakbond

Om die reden hebben wij met Aegon in de laatste Aegon cao afgesproken samen de ‘Maand van de vakbond’ te organiseren. Omdat een groot deel van Aegon per 1 oktober 2023 met a.s.r. fuseert kan dit alleen nog in de maand september. Gedurende de hele maand september krijgen vakorganisaties de mogelijkheid hun werk en belang toe te lichten en actief leden te werven. Aegon Nederland ondersteunt dit initiatief door actief te communiceren en de maand van de vakbond te ondersteunen. In deze maand kunnen medewerkers gebruik maken van een speciaal aanbod!

Aanbod

Eén van de afspraken uit de huidige cao is dat Aegon twaalf maanden de kosten van het vakbondslidmaatschap van medewerkers vergoedt. Het aanbod voor nieuwe leden geldt bij inschrijving in de periode van 1 september tot en met 30 september 2023. Medewerkers die werkzaam blijven bij Aegon (AEN) kunnen (nog) geen gebruik maken van dit aanbod. Voor hen komt eenzelfde aanbod later in de tijd.

Maak een collega lid!

Wijs je collega op dit aanbod. Maak hem of haar lid en ontvang een cadeaubon van 20, =. Ga naar cnv-ledenwerven.nl om een collega lid te maken. Een mooi aanbod en nu misschien wel belangrijker dan ooit.

Henk Jongsma, bestuurder CNV Vakmensen
M 06-22383073
E h.jongsma@cnvvakmensen.nl

 

 

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error