Al het nieuws

Lees Update; CAO overleg AZL

Vrijdag 13 november hebben wij via een online vergadering onderhandeld voor een nieuwe cao. Het was een plezierig maar niet geruststellend gesprek. Opnieuw hebben we moeten vernemen dat er nauwelijks budget is voor een nieuwe cao.

Dit vertrekpunt wordt eigenlijk onwerkbaar. Er zal structureel gereserveerd moet kunnen worden voor zaken die nodig zijn om een organisatie gezond te houden, investeren in het personeel is volgens ons zo’n zaak om kennis en motivatie op peil te houden. Deze boodschap hebben we meegegeven en vol goede moed gaan we het volgende gesprek weer in. 
Concreet kunnen we nog niets aangeven, inhoudelijke zaken nu naar buiten brengen lijkt ons niet verstandig, omdat dit de verdere onderhandelingen op dit moment kan verstoren. Zodra er meer te vertellen is horen jullie dit direct.

Kaderlid AZL
Tevens maak ik van de gelegenheid gebruik om te vragen of iemand de kaderfunctie van Jeroen binnen AZL over wil nemen. 
Ik ben er blij mee Jeroen als nieuwe collega bestuurder binnen CNV Vakmnsen te mogen verwelkomen.
Dit betekent wel dat we op zoek moeten gaan naar een nieuw kaderlid binnen AZL.
Lijkt het je leuk om deze taak op je te nemen of heb je vragen over wat de taak inhoudt, laat dit dan weten via de mail. P.vlaming@cnvvakmensen.nl Vervolgens neem ik contact met je op om dit verder te bespreken.

Natuurlijk mag je dit emailadres ook gebruiken voor vragen of opmerkingen met betrekking tot de cao onderhandelingen.

Wij zijn benieuwd naar jullie reacties!

Mede namens collega Corina Hensen en Jeroen Bruinsma

Met vriendelijke groeten,

Peter Vlaming

Bestuurder CNV Vakmensen