Al het nieuws

Je Achterban Achmea verhuist naar onze nieuwe website

Misschien had je er al iets over gehoord of al gezien? CNV Vakmensen heeft een compleet nieuwe website. Inclusief platform dat Je Achterban helemaal gaat vervangen. Jouw cao is nu aan de beurt om naar dit platform toe te verhuizen.

Je Achterban de laatste jaren enorm gegroeid

De afgelopen jaren maakten heel veel werknemers gebruik van Je Achterban. Soms door alleen een kijkje te nemen, soms door actief vragen te stellen, ideeën in te dienen en discussies te voeren. Vooral tijdens de cao-trajecten is er veel interactie. Niet alleen leden van CNV Vakmensen maar ook niet-leden kunnen meepraten en meedoen. Je Achterban groeide enorm. Om mee te blijven bewegen, hebben we Je Achterban onderdeel gemaakt van onze nieuwe website.

Nieuwe plek

En nu is jouw cao Achmea dus aan de beurt om te verhuizen naar de nieuwe plek. Vanaf nu vind je op www.cnvvakmensen.nl de optie om mee te praten, vragen te stellen en je mening te geven. Wij geven antwoord, reageren en gaan met jou en je collega’s in gesprek. Wij willen weten wat er leeft en speelt bij jou en je collega’s op de werkvloer. Zodat we daar optimaal en met elkaar op kunnen inspelen!

Schone lei

We starten met een schone lei. Jouw Je Achterban account verhuist niet mee. In de nieuwe omgeving kun je eenvoudig zelf een nieuw account aanmaken. Ga daarvoor naar www.cnvvakmensen.nl. De onderhandelingen over jouw cao zijn begonnen. Geef jouw input of stel je vraag en maak gebruik van jouw inspraak recht!

Om als lid een account aan te kunnen maken heb je je lidnummer nodig {$USER[external_id]}.

Je wilt toch invloed hebben?

Je Achterban verdwijnt weliswaar, maar je krijgt er iets heel moois voor terug. Neem snel een kijkje op de nieuwe website, maak een account aan en laat je mening horen. Belangrijk, want het gaat om jouw arbeidsvoorwaarden. Daar wil je toch invloed op hebben?