Enquête cao PGGM 2024

Eind september starten de cao-onderhandeling voor de cao PGGM 2024. Wij zijn benieuwd wat jullie belangrijk vinden in jullie nieuwe cao. Daarom hebben we een enquête opgesteld waarin jullie kunnen aangeven wat je belangrijk vindt in je nieuwe cao.

Wij gaan in eerste instantie uit van een cao voor de duur van 1 jaar. Tijdens de onderhandelingen kan dat wijzigen. Wij zeggen altijd dat we alleen een langere looptijd willen als er voor een langere periode ook een goed aanbod wordt gedaan. Natuurlijk is het uiteindelijk aan de leden of ze het totale voorstel dan genoeg vinden. Daar kun je dan over stemmen.

Deze keer hebben we veel open vragen in de enquête opgenomen. Ruimte voor jou om aan te geven wat je belangrijk vindt. Je mag de enquête ook door collega’s laten invullen die (nog) niet lid zijn. Uiteraard zijn het straks wel alleen de leden die stemrecht hebben op het uiteindelijke resultaat. Vul de enquête middels DEZE link in. 

Je kunt de enquête invullen vóór 5 september 2023. Daarna stellen we aan de hand van de uitslag een voorstellenbrief op.

Je kunt het hele cao-traject ook online volgen. Reageer of stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws van jouw cao-traject. Ga hier naar jouw cao-pagina

Klazina Tulner
bestuurder CNV Vakmensen
E k.tulner@cnvvakmensen.nl
M 06 22486274