Derde onderhandelingsronde cao Verzekeringsbedrijf

Tijdens het derde overleg op 1 november hebben cao-partijen, samen met twee pensioendeskundigen, verder gesproken over het pensioen. Voorbeeldberekeningen van het nieuwe pensioenstelsel zijn doorgenomen. Ook zijn mogelijke afspraken over duurzame inzetbaarheid, diversiteit en inclusie verkend. Op al deze onderwerpen is nog geen concreet onderhandelingsresultaat bereikt.

Hoe verder

Cao-partijen zijn van mening dat, gezien de ingewikkelde materie, er inzicht nodig is vanuit alle invalshoeken voordat er daadwerkelijk onderhandeld kan worden. Jan Geerlings, CNV-lid en werkzaam bij Univé, was aanwezig als lid van de onderhandelingsdelegatie. Hij heeft veel kennis van het verzekeringswezen en is een waardevolle aanvulling voor de gehele onderhandelingsdelegatie.

Vierde cao-overleg op 15 november

Het vierde cao-overleg, in de reeks van zeven, staat gepland op 15 november. Wij houden jullie op de hoogte van de voortgang middels nieuwsbrieven na elk overleg. 

Cao-online

Het hele cao-traject is online te volgen op de cao-pagina. Klik hier om de pagina te openen. Je kunt daar terecht met je vragen en/of opmerkingen en je kunt alle stappen in het cao-traject op de voet volgen. Ook je collega die (nog) geen lid is kan daar meepraten en meedoen! Deze nieuwsbrief versturen we alleen digitaal. Mocht jouw collega de nieuwsbrief niet hebben ontvangen? Neem dan contact op met CNV Info; mogelijk dat we zijn/haar emailadres niet (juist) hebben, waardoor ze geen nieuwsbrief hebben ontvangen. CNV Info is dagelijks bereikbaar van 08.00-18.00 uur op telefoonnummer 030-751 1007 of via e-mailadres info@cnvvakmensen.nl.

Maak je collega lid

Voor je collega die nog geen lid is, hebben we een aantrekkelijk aanbod. Nieuwe leden betalen de eerste 6 maanden € 20,23 voor het lidmaatschap. Daarnaast betaalt jouw werkgever het eerste jaar sowieso de helft van de contributie voor leden van de vakbond. Als jij dit nieuwe lid bij ons aanbrengt, krijg jij van ons een cadeaubon van € 20,-. Voor meer informatie over onze campagne en hoe je je collega kunt inschrijven als lid, klik dan hier

Vragen kun je op de cao-pagina stellen of mij een e-mail sturen.

André Mulder
bestuurder CNV Vakmensen
E a.mulder@cnvvakmensen.nl
M 06 81 91 98 69

Wil je reageren of heb je een vraag?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error