CNV-leden akkoord met onderhandelingsresultaat a.s.r.

Leden van CNV Vakmensen werkzaam bij a.s.r. hebben In de afgelopen periode kunnen stemmen over het onderhandelingsresultaat De Andere Cao met een nieuwe looptijd. De leden hebben met een grote meerderheid ingestemd met dit bereikte resultaat.

Nieuwe cao is een feit
Ook de leden van de anderen vakorganisatie hebben voor het bereikte resultaat gestemd. Hiermee is de nieuwe cao een feit en gaan de afspraken van het onderhandelingsresultaat in met terugwerkende kracht vanaf 1 januari.
Het is een bijzondere tijd voor cao-onderhandelingen. De gesprekken gebeuren digitaal en bij veel cao’s is het lastig om afspraken te maken. CNV Vakmensen is dan ook blij om deze onderhandelingen met jullie instemming te kunnen afronden. Bedankt voor jullie stem en ook voor de voor de gemaakte opmerkingen. Op jouw vragen kom ik per mail bij de persoon zelf terug.

De afspraken
In de maand februari ontvangen medewerkers een eenmalige uitkering van € 300,- bruto bij het salaris, en per 1 maart ontvang je een structurele loonsverhoging van 2,25%. Daarnaast gaan de nieuwe regelingen rondom het thuiswerken in. Hieronder vallen de thuiswerkvergoeding, de nieuwe reiskostenregeling en de mogelijkheid om hulpmiddelen voor het thuiswerken in bruikleen van a.s.r. te ontvangen. Vanwege de oproep om volledig thuis te werken is de thuiswerkvergoeding in het eerste kwartaal € 50,00 netto per maand.

Andere regelingen
Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een deels betaalde sabbatical aan te vragen en een mogelijkheid om drie jaar voor je AOW-leeftijd gebruik te maken van de RVU-regeling.
Voor alle afspraken verwijs ik je naar de vorige 2 nieuwsbrieven, die zijn te vinden op onze site: https://www.cnvvakmensen.nl/caos/verzekeraars/cao-asr 

Vragen en contact?
Heb je vragen over deze nieuwsbrief, je werk of de cao? Neem dan contact met mij op via: t.westerink@cnvvakmensen.nl

Tamara Westerink, bestuurder CNV Vakmensen
E t.westerink@cnvvakmensen.nl
M 06 5120 2991