Al het nieuws

Cao update NN

Op dinsdag 3 mei 2022 zijn de cao-onderhandelingen voor een nieuwe cao hervat. We waren dichtbij een onderhandelingsresultaat, maar uiteindelijk is het een eindbod van NN geworden. Deze zal ter stemming aan de leden worden voorgelegd. Je ontvangt hiervoor binnenkort een link naar de digitale stemming. Maar eerst organiseren de gezamenlijke vakorganisaties voorlichtingsbijeenkomsten over de pensioenregeling die in het eindbod is opgenomen.

Voorlichtingsbijeenkomsten pensioenregeling

We vinden het belangrijk dat leden in de gelegenheid worden gesteld goed geïnformeerd te worden over de voorgestelde pensioenregeling. Om alle leden in staat te stellen een weloverwogen stem uit te brengen, organiseren wij pensioen voorlichtingsbijeenkomsten. Je ontvangt begin volgende week de uitnodiging hiervoor.

Stemming

De volledige tekst van het eindbod heb ik als bijlage aan deze nieuwsbrief toegevoegd. Het is aan de leden van CNV Vakmensen om te beslissen over het eindbod. Nadat de pensioen voorlichtingsbijeenkomsten zijn afgerond ontvang je hiervoor een link naar de digitale stemming. 

Meepraten en vragen stellen

Op de cao-pagina is nieuws over de cao te volgen en kun je meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen.

Contact

Heb je vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief, laat het mij weten via onderstaande contactgegevens.

Martijn den Heijer, bestuurder/onderhandelaar
T 030 751 1950 / E m.denheijer@cnvvakmensen.nl

Downloads