a.s.r. tekent cao alleen met de Unie

Dat a.s.r. heeft besloten alleen de cao met De Unie te tekenen vinden wij zeer teleurstellend. Want dit betekent dat a.s.r. het signaal dat de leden van het CNV en het FNV hebben gegeven, naast zich neergelegd heeft.

Wat dit betekent voor het vervolg is nu nog onduidelijk. Dit willen we graag met de leden bespreken en hiervoor organiseren wij een digitale ledenbijeenkomst.

Online ledenbijeenkomst a.s.r.

De online bijeenkomst vindt plaats op donderdag 22 december, om 10:30. 
Je kan je aanmelden door een e-mail te sturen aan bestuurder Henk Jongsma: h.jongsma@cnvvakmensen.nl Na aanmelding ontvang je de link voor de bijeenkomst. 

Hoe verder 

Tijdens deze bijeenkomst willen we met de leden bespreken wat onze reactie zal zijn op onze afwijzing van het eindbod. Ook willen wij van de leden horen  hoe zij aankijken tegen het fusie traject met Aegon. Uit het eerste overleg wat wij hierover hebben gehad hebben wij begrepen dat er achter de schermen al hard wordt gewerkt aan de samenvoeging van beide organisaties.

Meer informatie over het vervolg na 22 december 

We hopen dat je tussen alle kerstlunches en borrels tijd kunt vinden om aan te sluiten. Na deze bijeenkomst zullen we je informeren over het vervolg. Je kan alle ontwikkelingen ook volgen op onze cao-pagina. Ga naar de cao-pagina. 

Henk Jongsma, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 2238 3073 / h.jongsma@cnvvakmensen.nl