a.s.r: Stem indexatie

Op donderdag 16 juni heb je via de webinar en de teambijeenkomst meer informatie ontvangen over de lange termijn indexatie van de oude pensioenrechten. Nu is het aan jou, jij mag je mening geven door het uitbrengen van je stem. De link vind je in deze nieuwsbrief.

Stemmen

Vakorganisaties zijn positief over het bereikte resultaat omdat de waardevastheid van jullie oude pensioenrechten en zo jullie koopkracht op de lange termijn verbeterd wordt. Uiteindelijk hebben leden het laatste woord en mogen jullie door het uitbrengen van je stem je mening geven over het bereikte principeakkoord. De tekst hiervan kan je terugvinden in de eerdere nieuwsbrief en voeg ik voor de volledigheid nog toe aan deze nieuwsbrief.

Stemmen kan tot en met 28 juni. Je stemt eenvoudig digitaal door gebruik te maken van deze link.

Krijg jij deze nieuwsbrief per post dan hebben wij geen e-mailadres van jou, of je hebt je uitgeschreven voor nieuwsbrieven van CNV Vakmensen. Wij willen het liefst jou zo snel mogelijk op de hoogte stellen van al het cao-nieuws. Kijk daarom op “mijncnv” op onze site: www.cnvvakmensen.nl om dit te controleren of geef je e-mailadres opnieuw door.
Om je stem toch uit te brengen ga dan naar www.cnvvakmensen.nl/caos en vul dan ASR in de zoekbalk. Op deze site vind je deze nieuwsbrief en kan je via de link je stem uitbrengen.  

Vragen?

Heb je nog vragen rondom de indexatie en het lange termijn toeslagfonds? Neem dan gerust contact met mij op, mijn gegevens staan onderaan deze nieuwsbrief. Daarnaast kan je kijken bij de Q&A op infonet. Hier zijn veel punten van de regeling verder verduidelijkt. Ook kan je het gegeven webinar van vakorganisaties en a.s.r terugkijken via de volgende link: https://channel.royalcast.com/asrwebinars/#!/asrwebinars/20220616_1

Contact

Mocht je vragen of opmerkingen hebben na aanleiding van deze nieuwsbrief, voel je vrij om contact met mij te zoeken. Je kunt mij bereiken via onderstaand mailadres

Tamara Westerink, bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 20 29 91/t.westerink@cnvvakmensen.nl

 

 

Downloads