Werk je bij Monuta? Dan is deze informatie wellicht iets voor jou

Alweer een tijdje geleden heeft CNV Vakmensen met Monuta en de andere bonden een nieuw sociaal plan afgesproken. Die tref je als bijlage bij dit bericht aan. De ondernemingsraad van Monuta is dringend op zoek naar nieuwe mensen. Misschien is het wel iets voor jou?!

Sociaal plan gereed

In de zomer van vorig jaar heb je je al uit kunnen spreken over een nieuw sociaal plan. Een grote meerderheid van de vakbondsleden heeft ingestemd met de voorgestelde wijzigingen.
Vanwege Corona heeft het zetten van handtekeningen bij een aantal partijen langer geduurd dan normaal, maar onlangs ontvingen we dan eindelijk de getekende versie van het sociaal plan zodat het nu ook een formeel document is geworden.
We sturen het sociaal plan als bijlage mee.
Mocht je vragen hebben over het sociaal plan, dan kun je mij altijd mailen. Mijn emailadres is a.bulsink@cnvvakmensen.nl
Is het zo dat je onverhoopt in een situatie terecht komt, waarbij je een beroep wilt doen op de individuele belangenbehartiging van CNV Vakmensen, dan kun je contact opnemen met de collega's van CNV Info via info@cnvvakmensen.nl of 030 - 75 11 007.

Is OR-werk iets voor jou?

We zijn benaderd door de ondernemingsraad van Monuta. Er zijn vacatures waarvoor men tot op heden geen kandidaten voor heeft gevonden. Dat is niet goed. Medezeggenschap is ontzettend belangrijk.
Via de ondernemingsraad kun je actief invloed uitoefenen op de gang van zaken in het bedrijf. Je werkgever heeft voor belangrijke besluiten een positief advies of zelfs instemming nodig van de ondernemingsraad voordat hij mag overgaan tot uitvoering. CNV Vakmensen draagt de OR een warm hart toe. Samen kunnen we er voor zorgen dat de belangen van de medewerkers voldoende in het oog gehouden worden.

We doen dan ook een dringend beroep op je om serieus na te denken over de vraag of jij één van de vacatures zou kunnen vervullen.

Wil je meer weten over het werk van een OR? Bel of mail mij.

Aletta Bulsink
Onderhandelaar CNV Vakmensen
M: 06 2047 1888
E: a.bulsink@cnvvakmensen.nl

Downloads