Al het nieuws

Leden stemmen in met cao en sociaal plan PGGM

Onlangs hebben we een stemming gehouden over het onderhandelingsresultaat cao én van het sociaal plan PGGM. Een overgrote meerderheid van de leden die gestemd hebben, was vóór de bereikte resultaten. Dit was ook het geval bij de andere bonden wat betekent dat we een akkoord hebben.

De komende tijd zullen de teksten van de cao en het sociaal plan aangepast worden. Nu de cao voor één jaar is afgesproken, zullen we na de zomer met de onderhandelingen voor een nieuwe cao starten. Ondertussen ziet de wereld er heel anders uit en werken jullie -en ook wij- zoveel mogelijk vanuit huis. Ik hoop dat het allemaal lukt en dat het goed met jullie gaat.  

Wij hebben op dit moment nog geen overleg met PGGM gepland staan, maar als dat nodig is zal dit waarschijnlijk via digitale middelen plaatsvinden. Indien nodig worden jullie daarover geïnformeerd.
Hebben jullie vragen, dan kunnen jullie mij deze via e-mail of telefoon melden.

Op onze website www.cnvvakmensen.nl staat onder "thema's" een kopje "corona". Daar kun je onder andere veel gestelde vragen en antwoorden hierover terugvinden. 

Met vriendelijke groet, blijf gezond!

Klazina Tulner,
bestuurder CNV Vakmensen

M 06 2248 6274
E k.tulner@cnvvakmensen.nl