Oproep klankbordgroep

Om een uitstekende cao af te kunnen sluiten hebben we jouw hulp nodig. Wil jij meedenken over welke vervolgstappen we kunnen zetten voor een beter resultaat? Meld je dan aan voor de klankbord!

Denk mee in de voortgang van de NN CAO

Sinds september 2020 zijn de vakorganisaties bezig om een nieuwe cao, sociaal plan en pensioenregeling af te spreken met NN.

Zoals je wellicht hebt gelezen in de nieuwsbrieven, van de afgelopen anderhalf jaar, verloopt dit proces moeizaam, sterker nog we komen niet vooruit met name op het loon. NN heeft wel aangegeven een éénmalige over 2021 te willen geven en een loonsverhoging voor 2022 en 2023 maar ons vermoeden is dat dit niet meer zal zijn dan 2x 2 %.

Dit vermoeden hebben we ook gemeld in de ledenbijeenkomsten van eind februari jl. Een groot deel van de NN collega’s waren hierover openlijk verontwaardigd. In deze tijd van inflatie, grote winsten en krapte op de arbeidsmarkt hadden zij toch wel verwacht dat er meer aan loon naar de medewerkers zou gaan.

“Hoe nu verder” was een vraag tijdens de ledenbijeenkomsten. Die vraag willen wij samen met de leden gaan onderzoeken. We hebben al eerder ledenbijeenkomsten gehouden, onderhandelingen opgeschort en een petitie gehouden en aangeboden. Toch blijkt dit niet genoeg om NN te laten inzien dat de medewerkers beter gewaardeerd willen worden. We willen nu van de leden de volgende stappen gaan zetten.

Om een uitstekende cao af te kunnen sluiten hebben we jouw hulp nodig. Samen gaan we er dan voor zorgen dat we eerlijke afspraken maken die recht doen aan jouw inspanning voor NN.

Denk jij met ons mee? Meld je dan aan voor de klankbordgroep! Dat kan door mij een berichtje te sturen op: m.denheijer@cnvvakmensen.nl 

Ik hoor graag van je!

Meepraten en vragen stellen

Op de cao-pagina is nieuws over de cao te volgen en kun je meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen.

Contact

Heb je vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief, laat het mij weten viaonderstaande contactgegevens.

Martijn den Heijer, bestuurder/onderhandelaar
T 030 751 1950 / E m.denheijer@cnvvakmensen.nl