Maand van de vakbond

Maand van de vakbond (september 2021) bij Nationale Nederlanden is afgelopen.

Heb jij er wel eens bij stilgestaan hoe jouw (werk)situatie bij Nationale Nederlanden eruit zou zien als er nooit een vakbond was geweest? Vanzelfsprekendheden als weekend, zwangerschapsverlof of een uitkering zouden niet bestaan. Van vakantie had je nog nooit van gehoord om over vakantiegeld nog maar te zwijgen.

We zijn er nog niet

We komen van ver, maar zijn er nog lang niet. Onzekerheid over inkomen bijvoorbeeld. Dat bestaat nog steeds. En wat als er in de toekomst alleen nog maar flexwerk is? Zonder vaste uren of salaris. Wie komt er voor je op bij reorganisaties en wie ondersteunt je bij ontslag?

Nieuwe uitdagingen
Ook bij NN zijn er elk jaar weer nieuwe uitdagingen. Hoe zorgen we voor de beste regelingen rond het nieuwe thuiswerken bijvoorbeeld.

Wat als er geen vakbond is | CNV Vakmensen
Wat als er geen vakbond is

Er zijn wel leden nodig

Gelukkig is de vakbond er om dat soort dingen te regelen. Maar bedenk wel; zonder leden, geen bond. Zonder voldoende leden zijn we lang niet zo goed in staat belangrijke afspraken te maken als in het verleden. Leden zijn namelijk de vakbond. Samen werken we aan de best mogelijke afspraken in jouw cao en sociaal plan en in de politiek.

Sluit je aan! Gratis lidmaatschap

Een sterke vakbond is in het belang van de hele samenleving. Jouw werkgever weet dat. Daarom betaalt Nationale Nederlanden een jaar lang de contributie van alle NN-medewerkers die in september, de Maand van de Vakbond, lid worden. Gratis lidmaatschap dus!

€ 25 voor jou

Ben je al lid? Ook dan kun je profiteren van de Maand van de Vakbond bij NN. Omdat we met meer leden nog meer kunnen bereiken, vragen we jou om in september je collega(’s) lid te maken. Normaal krijg je voor elk nieuw lid dat je aanbrengt een cadeaubon ter waarde van € 12,50. In de Maand van Vakbond verdubbelen wij dit. Dus voor elke collega die jij lid maakt in september krijg jij een cadeaubon van € 25.

Naar de musical

En na afloop van de Maand van de Vakbond verloten we twee keer twee kaartjes voor De Tina Turner Musical.