Al het nieuws

Lees: Onderhandelingsresultaat cao AZL

Onderhandelingsresultaat cao AZL Op vrijdag 11 december 2020 hebben cao-partijen een onderhandelingsresultaat bereikt voor de nieuwe AZL-cao. We hebben bij deze cao-onderhandelingen rekening moeten houden met de economische omstandigheden van AZL.

Enkele belangrijke afspraken die we hebben gemaakt zijn:

  • Een structurele salarisverhoging van 1,25% per 1 januari 2021.
  • Een plaatsonafhankelijk werken (thuiswerk)vergoeding
  • Recht op een (beperkt) budget om je thuiswerkplek in te richten.

Het woord is nu aan de leden. Het is aan jou om te beslissen of op basis van het onderhandelingsresultaat een cao kan worden gesloten.

Ledenvergadering

CNV Vakmensen organiseert samen de Unie een digitale ledenvergadering op vrijdag 18 december 2020 van 13.00 tot circa 14.00 uur. Wij vinden het belangrijk om hierover met de leden te kunnen spreken. Deze ledenvergadering zal ivm Covid-19 online moeten worden gehouden. Je kunt je hier aanmelden voor de ledenvergadering. Je ontvangt dan van Corina Hensen een link naar de online Teams vergaderomgeving. Deze kun je benaderen buiten de Citrix omgeving om.

Stemming

Bijgevoegd ontvang je de tekst van het onderhandelingsresultaat en donderdag ontvang je een link om te stemmen. Houd je mailbox dus in de gaten.
Wegens de feestdagen en vakanties die eraan komen verzoeken wij jou om voor zondag 20 december jouw stem uit te brengen.

Contact

Jullie vaste bestuurder Peter Vlaming is door persoonlijke omstandigheden op dit moment niet bereikbaar, daarom neem ik Corina Hensen zijn zaken waar. Ik ben aanwezig geweest bij de onderhandelingen.
Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht of heb je informatie die je met CNV Vakmensen wilt delen?
Neem dan contact op door te bellen of een e-mail te sturen naar: c.hensen@cnvvakmensen.nl of door contact op te nemen met ons kaderlid Jeroen Bruinsma.
Hij is er nog heel eventjes voordat hij per 1 januari aan zijn nieuwe baan begint.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Bruinsma en

Corina Hensen
Bestuurder CNV Vakmensen
06-42060108

Downloads