Vul de enquête in en maar kans op €2500,-

DOORZAAM zet zich in om de positie van uitzendkrachten op de arbeidsmarkt te verbeteren. Iedere uitzendkracht moet vitaal, veilig, vaardig en met plezier zijn of haar werk kunnen doen. Als vakbond zetten wij ons hier ook graag voor in. Daarom maken we deel uit van het bestuur van DOORZAAM.

Werk jij vitaal, veilig en met plezier? Vul de enquête in!

Je maakt kans op een cadeaubon ter waarde van € 100 of een traject t.w.v. € 2500! Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten. Hierdoor help je mee aan het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten en gedetacheerden.

Naar de vragenlijst

Prijswinnaar

We verloten onder de deelnemers drie prijswinnaars. De winnaars kunnen kiezen uit een cadeaubon ter waarde van € 100 of een traject t.w.v. € 2500. In dit traject start je met een scan en word je begeleid door een coach. Op basis van de uitkomst kies jij voor een opleiding of training die jouw helpt duurzaam het werk te blijven. Denk bijvoorbeeld aan een gezondheidscheck, financieel coach, taaltraining of training digitale vaardigheden

Wil jij kans maken?

Vul de vragenlijst dan voor 20 maart 2020 in en laat aan het einde van de vragenlijst je e-mailadres achter. Als je hebt gewonnen ontvang je in de laatste week van maart bericht.