CNV Passietour komt ook bij jou op de werkvloer

Een zwaar beroep binnen de havens? Toch ga je elke dag weer werken. Waarom? Is het jouw passie werken in de havens? Of heb je geen keuze? Werknemers uit de havens staan erom bekend dat ze trots zijn op hun werk. En jij? Deel jouw ervaring met ons.

In de week van het werkgeluk gaat CNV Passietour op pad met de koffiefiets.

Datum: 23 september
Tijd: 10:30 uur tot 12:00 uur
Plaats: Gebouw 34 en/of 42

Afhankelijk van het aantal werknemers die gaan werken deze ochtend staan we bij gebouw 34 en/of 42.

Kom jij ook even langs voor, na je dienst of op je vrije dag voor een lekker kop koffie van een echte barista? Dan gaan we in gesprek over jouw werk en passie. Geheel vrijblijvend! Een goed gesprek.

Korte toelichting op de Passietour
CNV Vakmensen houdt een Passietour door Nederland in de week van het werkgeluk. We gaan naar Utrecht, Rotterdam, Apeldoorn en Leeuwarden. Ook de havens staat op de agenda!

CNV Vakmensen vindt dat gelukkige werknemers centraal moet staan binnen het bedrijf en daarover willen we met je praten.

CNV Passietour is een initiatief van een aantal bevlogen CNV Vakmensen werknemers die steeds vaker beroepsziekten, werkstress en burn-out tegenkomen in het werkveld. Uit onderzoek blijkt dit vaak te liggen aan gebrek aan werkplezier. Wat kun je daar nou aan doen? CNV Passietour wil daarom in gesprek met werknemers over werkplezier en werkgeluk.

Tijdens een kopje koffie kort met Team Passietour in gesprek over jouw werkplezier of hoe dit te vergroten/bereiken. Kom voor of tijdens je dienst langs. Jouw vakbondsbestuurder is er bij. Jij ook?

Heb je vragen vooraf of achteraf neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar passietour@cnvvakmensen.nl of bezoek ons www.cnvvakmensen.nl/diensten/cnv-passietour

Voor de volledige tekst van de nieuwsbrief verwijs ik je naar de bijlage.

Namens Team Passietour,

Fadua Toufik

Downloads