Hoe moet de nieuwe cao Uitvaartbranche eruit gaan zien?

Het duurt misschien nog wel even, maar na de vakantieperiode gaan we weer hard aan de slag voor de nieuwe cao voor de Uitvaartbranche. Daarbij hebben we uw hulp hard nodig! Laat ons weten wat u belangrijk vindt door de korte enquête in te vullen. Dat kost maar een paar minuten en helpt ons om goede afspraken te maken.

Wat vindt u belangrijk?

De huidige cao loopt nog tot 1 maart volgend jaar. Onze inzet is om voor die tijd goede afspraken te maken voor de komende cao-periode. Maar voordat we met de werkgevers aan tafel gaan, willen we natuurlijk vooral weten wat u geregeld wilt zien! Laat het ons weten door de korte enquête in te vullen.

U kunt de enquête HIER vinden en invullen. Dat kan tot uiterlijk 26 augustus.

Meepraten over jouw cao

Op de cao-pagina van Uitvaartbranche kun jij het hele cao-proces volgen. Reageer of je stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga direct naar jouw cao-pagina.

Krijg jij deze nieuwsbrief per post dan hebben wij geen e-mailadres van jou, of je hebt je uitgeschreven voor nieuwsbrieven van CNV Vakmensen. Wij willen jou het liefst zo snel mogelijk op de hoogte stellen van al het cao-nieuws. Kijk daarom op “mijncnv” op onze site: www.cnvvakmensen.nl om je gegevens te controleren of geef je e-mailadres opnieuw door aan secretariaat@cnvvakmensen.nl

Vul de enquête in op de cao-pagina van de Uitvaartbranche. Ga naar www.cnvvakmensen.nl/caos en typ dan in het zoekveld Uitvaartbranche. Hier vind je deze nieuwsbrief. Je kunt dan bovenstaande link gebruiken om  de enquête in te vullen.

Mocht je liever per e-mail willen reageren dan kan dat natuurlijk ook. Stuur dan een kort bericht naar p.bloemendaal@cnvvakmensen.nl

Ik hoop dat velen van jullie de moeite nemen om de korte enquête in te vullen. Laten we samen gaan voor een goede cao!
Maak gebruik van deze optie en wijs ook je collega's erop. Je hoeft geen lid te zijn om mee te kijken en te doen. Meebeslissen is uiteraard alleen voor leden, dus voor jou!

Onderzoek naar werkdruk

In het najaar gaan we een groot onderzoek naar werkdruk en werkstress in de branche uitvoeren. In een werkgroep gaan we de uitkomsten daarvan verder uitwerken. En die uitkomsten zullen een belangrijke rol spelen in de komende cao-onderhandelingen. Daarom is het cruciaal dat onze leden hierbij betrokken zijn – zij weten immers hoe het er in de praktijk echt aan toe gaat. Wilt u ons daarbij helpen? Geef dat dan aan in de enquête, of neem contact op met bestuurder Peter Bloemendaal voor meer informatie.

De vakbond dat bent u!

Om goede afspraken te maken hebben we veel actieve leden nodig. Als lid heeft u direct invloed op de onderhandelingen en de uitkomst daarvan. Interesse? Neem dan contact met mij op.

Maak je collega lid!

Ben je blij met ons? Je kunt ons helpen om nog meer mensen blij te maken, zoals een nog niet georganiseerde collega. Hoe meer leden we hebben, hoe beter we kunnen onderhandelen over jouw arbeidsvoorwaarden. Een nieuw lid aanmelden gaat heel eenvoudig, en je krijgt er zelf ook nog iets moois voor terug. Ga voor informatie en voorwaarden naar CNV leden werven. Ze kunnen ook zelf lid worden via www.cnvvakmensen.nl/sluit-je-aan/. Word lid!

Peter Bloemendaal
Bestuurder CNV Vakmensen
M.: 06 2047 1887
E.: p.bloemendaal@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking voor de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error