Leden stemmen in met de nieuwe cao Uitgeverijbedrijf

Leden van CNV Vakmensen hebben in grote meerderheid ingestemd met het bereikte resultaat voor de nieuwe cao Uitgeverijbedrijf. Ook de leden van de andere vakbonden (NVJ, FNV en De Unie) hebben ingestemd. Hiermee is de nieuwe cao Uitgeverijbedrijf definitief geworden.

In deze economische “onzekere tijden” is aan veel cao-tafels lastig om tot goede afspraken te komen. Ook in sectoren of bij bedrijven waar het wel goed gaat. Ook voor de cao Uitgeverijbedrijf leek het moeilijk om tot afspraken te gaan komen. Gelukkig hebben we op de laatste onderhandelingsronde wel afspraken weten te maken.

In de afgelopen dagen konden de leden van de vakbonden aangeven wat zij van het resultaat vonden voor een nieuwe cao Uitgeverijbedrijf. Nu de ledenraadpleging bij alle vakbonden is afgerond, kunnen we vaststellen dat de leden bij alle vakbonden in ruime meerderheid ingestemd hebben met het bereikte resultaat. Hiermee is de nieuwe cao Uitgeverijbedrijf definitief rondgekomen.

Loonsverhoging
Nu de cao definitief rond is gekomen, zal de eerste loonsverhoging van 1% vanaf februari verwerkt worden in de salarissen en salarisschalen.

Vragen?
Mocht je naar aanleiding van deze nieuwsbrief nog vragen hebben, neem dan contact met mij op. Mijn gegevens staan onderaan deze nieuwsbrief.

Robert Wonnink
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 51 86 42 65
E: r.wonnink@cnvvakmensen.nl