Eerste onderhandelingsbijeenkomst cao TLN

Eergisteren, 12 maart 2024 is het cao-traject van The Learning Network van start gegaan. Dit houdt in dat de eerste onderhandelingsbijeenkomst heeft plaatsgevonden waarbij de voorstellenbrief vanuit de vakbond als ook die vanuit de werkgever is toegelicht.

De bijeenkomst was daarmee van onderzoekende aard. Tijdens de tweede bijeenkomst welke plaats zal vinden op 8 april 2024, zal er verder worden ingegaan op de punten waarin wij elkaar kunnen vinden en welke voorstellen eventueel een vervolggesprek nodig hebben. De tweede onderhandelingsbijeenkomst hebben wij bewust ruim in tijd ingepland omdat we best veel te bespreken hebben.

Ledenaantal stijgt

Het ledenaantal is stijgende; bij The Learning Network wordt de contributie voor je vakbondslidmaatschap dan ook fiscaal vriendelijk verrekend. Mocht je collega’s lid willen maken van CNV dan krijg je per ingeschreven collega een VVV cadeaubon ten waarde van 20 euro. Je kunt hiervoor dit linkje gebruiken. Hoe meer leden we hebben, hoe sterker we staan. Mocht je een nieuw lid hebben ingeschreven stuur mij (Eileen Weisz) dan even een berichtje, dan zorg ik ervoor dat deze persoon meegenomen wordt in de nieuwtjes omtrent de cao onderhandelingen.

En verder

De komende tijd zal ik je vaker bijpraten over het cao-proces en over de voortgang. Mocht jij op dit moment vragen of opmerkingen hebben neem dan gerust contact met mij op. Ik kom graag in contact met je.
Het cao-traject is ook online te volgen. Reageer of stel je vragen en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws over jouw cao-traject. Ga hier naar jouw cao-pagina

Eileen Weisz
bestuurder CNV Vakmensen
M: +31 6 28 86 65 13
e.weisz@cnvvakmensen.nl