Cao sport ledenraadpleging

Graag willen wij jullie uitnodigen voor een belangrijke digitale raadpleging op vrijdag 10 november 2023 om 10:30.

Deze raadpleging is van groot belang, aangezien op 9 november 2023 aanstaande de derde CAO-onderhandeling plaatsvindt, waarin we de arbeidsvoorwaarden bespreken die van invloed zijn op jullie dagelijkse werkzaamheden. Jullie inbreng en meningen zijn van onschatbare waarde bij deze onderhandelingen. Uiteindelijk hebben jullie het laatste woord over de arbeidsvoorwaarden die van toepassing zullen zijn. Het is dus van essentieel belang dat we jullie stem horen en dat we goed geïnformeerd zijn voordat we de onderhandelingen voortzetten. Om deel te nemen aan de digitale ledenraadpleging, vragen we jullie vriendelijk om je aan te melden door een e-mail te sturen naar: secretariaat@cnvvakmensen.nl

Zorg ervoor dat je aanmelding uiterlijk woensdag 8 november 2023 binnen is, zodat we de nodige voorbereidingen kunnen treffen en ervoor kunnen zorgen dat alles soepel verloopt tijdens de digitale raadpleging.

Jullie betrokkenheid en actieve deelname zijn van groot belang voor het behartigen van jullie belangen en het verbeteren van jullie arbeidsomstandigheden. Laten we samenwerken om ervoor te zorgen dat jullie stem gehoord wordt. Wij kijken ernaar uit om jullie op de digitale raadpleging te verwelkomen en om samen te werken aan een betere toekomst voor de sportsector.

Mede namens, Hanan Yagoubi en Ko Andriessen,

Willem Kruithof
Bestuurder CNV Vakmensen
06 5160 1998
w.kruithof@cnvvakmensen.nl