Webinar UWV groot succes

De afgelopen jaren organiseerden we steeds een congres over de cao UWV. Op initiatief van CNV Vakmensen was dat dit jaar een webinar. Al gauw 5 x zoveel mensen als op een congres praatten afgelopen maandag mee tijdens één van de drie webinars. Blijkbaar vinden jullie dit een goede manier.
Helaas konden we als vakbondsbestuurders door Corona niet allemaal tegelijk in de uitzending zijn. Ik zelf was daardoor alleen te zien in de tweede en derde uitzending. We wilden als vakbonden uitstralen, dat we samenwerken. En dat is ook gelukt.

Op dit moment zijn we druk bezig om alle uitslagen bij elkaar op te tellen. Na het weekend ontvang je deze uitslagen.

Jullie bevestigden maandag, dat we de juiste thema's hadden gekozen:
thuiswerken
combinatie werk en prive
werkzekerheid (aantal vaste contracten)

Door al jullie antwoorden, hebben we nog wel verdieping nodig. CNV Vakmensen zal daarom nog een eigen enquete uitzetten via de websitie jeachterban.nl/uwv. Daarin zullen verdiepende vragen staan. Want CNV Vakmensen wil graag meer achtergronden van je horen, zodat we je nog beter kunnen vertegenwoordigen tijdens de cao onderhandelingen.

Die CNV-enquete komt eind oktober op jeachterban.nl/uwv te staan. Half november komt daar de uitslag van binnen. Die uitslag bepaalt de voorstellenbrief van CNV Vakmensen. CNV Vakmensen stelt de cao-voorstellen half november vast. Op 25 november starten dan de cao-onderhandelingen.

Roel van Riezen
06 5160 2034
r.vanriezen@cnvvakmensen.nl