Schrijf je in voor de cao-webinar UWV van 26 september

Op de DWU-pagina kun je je nu inschrijven voor de cao-webinar van UWV op maandagmiddag 26 september. CNV Vakmensen zal jou, samen met UWV en de andere vakbonden, de vraag stellen: wat wil jij in de nieuwe cao UWV?

Onderwerpen cao-webinar 26 september

De loonsverhoging of welke andere arbeidsvoorwaarden jij ook maar wil, komt er niet vanzelf. Daar hebben we jou voor nodig. Hoe duidelijker jij dit aangeeft, hoe gemakkelijker CNV Vakmensen het ook in de cao krijgt.
De onderwerpen op de cao-webinar zijn in elk geval:
  • loonsverhoging en inflatie;
  • waarom zou je lid zijn van een vakbond;
  • reiskosten;
  • werkzekerheid (vast en flex);
  • en wat maakt UWV een aantrekkelijke werkgever?

Schrijf je dus in en laat weten wat jij wil 

Een cao komt er niet vanzelf. De cao staat niet in de wet, de overheid regelt de cao niet voor jou. De OR zit niet aan tafel bij de cao-onderhandelingen. CNV Vakmensen en de andere vakbonden sluiten de cao af. En dat kunnen we alleen als jij aan CNV Vakmensen vertelt wat jij wil. Doe mee met de cao-webinar door je in te schrijven op de DWU-pagina van UWV.
Vraag ook een collega mee. Na afloop is hij/zij er vast van overtuigd om ook lid te worden van CNV Vakmensen. Meld je collega hier aan als lid van CNV Vakmensen

Meepraten

Houd ook onze cao-pagina in de gaten. Je kunt daar meepraten over de cao, en je vragen stellen. Tot ziens op 26 september. 

Roel van Riezen, onderhandelaar CNV Vakmensen
M 06 51 60 20 34 / r.vanriezen@cnvvakmensen.nl