Al het nieuws

Laat je stem horen voor een betere Cao UWV

Het loonbod is nog steeds onder de inflatie, de thuiswerkvergoeding is onder Nibud-niveau, 25% werkt zonder vaste baan en UWV geeft geen ruimte om eerder met pensioen te gaan.

Dialoogsessies op 12 en 20 mei 
Doe mee aan de dialoogsessies met RvB-voorzitter Maarten Camps en directeur HRM Madeline Dessing op woensdag 12 mei en donderdag 20 mei van 16.30 tot 17.30 uur. Aan de cao-tafel komen we niet verder. Het is nu aan jullie om aan te geven wat je van de bonden en met name van de Raad van Bestuur verwacht. Laat daarom je stem horen op 12 mei en 20 mei.

In de bijlage tref je de links aan van de MS Teams naar deze 2 dialoogsessies.
Je treft deze links ook aan op www.jeachterban.nl/uwv 

Hoe kun je deelnemen?
Doorloop de volgende stappen om deel te kunnen nemen aan de bijeenkomst.

  1. Kopieer de link
  2. Ga via het zwarte balkje, met de pijl, bovenin het beeld naar Home
  3. Nu zit je in de MS teams-omgeving, buiten de UWV-omgeving
  4. Open daar Microsoft Edge of Google Chrome
  5. Plak de link in de zoekbalk en klik op Enter
  6. Er verschijnt nu een pop-up. Klik op Openen
  7. Je zit nu in de bijeenkomst.

Krijg je deze nieuwsbrief per post, dan kun je ook erbij zijn. Ga op internet naar onze website www.jeachterban.nl/uwv en klik op de link die je daar aantreft.  

Programma
Van 16:30 tot 17:00 geven we een update over de onderhandelingen en verzamelen we jullie vragen en opmerkingen. Van 17:00 tot 17:30 gaan we op basis van jullie vragen en reacties in dialoog met Maarten Camps en Madeline Dessing.

Stem op de poll 
Klik op deze link om te stemmen op de poll Welke actie zou jij ondernemen voor een goede cao? Krijg je de nieuwsbrief per post, dan tref je ook deze link naar de poll aan op www.jeachterban.nl/UWV   

Zorg dat je erbij bent
Deze uitnodiging is voor alle UWV’ers, leden en niet-leden, jong en oud, vaste én tijdelijke krachten. Zorg dus dat je erbij bent. Uitgebreide informatie tref je verder op www.jeachterban.nl/uwv 

Mede namens FNV, De Unie en Novag,
Roel van Riezen, bestuurder CNV Vakmensen
M 06 5160 2034 / r.vanriezen@cnvvakmensen.nl
 

Downloads