Al het nieuws

Dialoogsessies cao UWV

Aan ons verzoek om ideeën uit te wisselen voor een ludieke actie, is ruim gehoor gegeven. Wij waren blij verrast met de vele creatieve ideeën die wij van jullie ontvingen en wij danken jullie daarvoor. Eén van de creatieve plannen wordt nu opgepakt door binnenkort een dialoogsessie met de voorzitter van RvB, Maarten Camps en directeur HRM, Madeline Dessing te organiseren. Wij willen ook dat medewerkers van onderin de organisatie in gesprek kunnen met deze beslissers.

Open overleg met de vakbonden en UWV
Op 8 april hebben wij als CNV Vakmensen samen met de andere vakbonden gesproken met Maarten Camps, de voorzitter van RvB van UWV en de directeur HRM, Madeline Dessing.

Wij hebben de stand van zaken van UWV doorgenomen. Terloops hebben wij ook de cao onder zijn aandacht gebracht. We hebben het ook uitgebreid gehad over jullie visie op UWV. Wat erg leuk was, was wat Maarten Camps direct na ons overleg in de media zei. Hij zei in de media, dat UWV mee moet praten in de formatie.. En dat is precies wat jullie in de enquête van CNV Vakmensen hebben gezegd afgelopen zomer en wat de Tweede Kamer-commissie uitvoeringsorganisaties volledig van CNV Vakmensen heeft overgenomen in haar rapport. Je ziet dat jij als lid van CNV Vakmensen veel invloed hebt.

Oproep: meld je aan vanaf 14 april tot 4 mei
CNV Vakmensen roept jullie op om deel te nemen aan het gesprek met Maarten Camps om over je arbeidsvoorwoorden/je cao te praten. Kies als achtergrond de meegezonden bijlage voor je Teams- achtergrond. Meer informatie vind je hieronder via de intranetlink en de flyer.
Ga naar de intranetlink >

Geen plek meer? Geen nood, CNV Vakmensen gaat samen met de andere vakbonden extra dialoogsessies organiseren.

Vragen en/of opmerkingen?
Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Deel het met ons in een reactie op het online community platform JeAchterban.

Roel van Riezen
bestuurder CNV Vakmensen
M 06 51 60 20 34
E r.vanriezen@cnvvakmensen.nl

Downloads