Gesprek leden werkzaam bij Breedweer Schoonmaak met CNV Vakmensen

We hoorden van diverse leden en medewerkers opmerkingen en klachten over Breedweer. Om deze reden spreken we je graag op 22 februari 2024 om 15.00 uur op het kantoor van CNV Vakmensen in Breda aan de Druivenstraat 3.

We willen graag deze opmerkingen en klachten horen van jullie, zodat wij vervolgens uit kunnen leggen wat wij ermee kunnen doen. Wij houden de bijeenkomst om 15.00 uur, zodat velen van jullie de gelegenheid hebben om na werktijd naar Breda te komen. Voor medewerkers die in Oost-Brabant werken, kunnen we eventueel op een andere datum nog een bijeenkomst houden. Als blijkt dat daar behoefte aan is.

Als je er op 22 februari 2024 niet bij aanwezig kan zijn, kun je je klachten of opmerkingen appen of mailen naar: 06-41636856/a.baselmans@cnvvakmensen.nl

Nieuwe bestuurder

Kathelijne van der Voort (k.vandervoort@cnvvakmensen.nl) is een nieuwe CNV-collega en sommigen van jullie kennen mij wellicht nog van de bezoeken aan de kazernes vorig jaar.

Stuur dit bericht zeker door naar je collega, zodat we veel informatie en voorbeelden kunnen verzamelen en vervolgens zaken kunnen oplossen waar nodig en mogelijk.

Een app of mail of je kunt komen op 22 februari 2024, stellen we zeer op prijs.

Arjan Baselmans
Bestuurder CNV Vakmensen
M: +31 6 4782 6869
a.baselmans@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error