Geloof jij nog in sprookjes? Bij Orsima wel in ieder geval

Vandaag start de inschrijving voor de Orsima Familiedag 2021. Deze vindt plaats op zaterdag 6 november in de Efteling. Wij hopen dat het weer net zo’n leuke dag wordt als in 2019.
De Familiedag staat in het teken van wat Orsima allemaal voor jou kan betekenen en is georganiseerd om je te bedanken voor al het werk dat je elke dag voor je werkgever doet. Ontmoet deze dag collega’s uit jouw branche. Jij komt toch ook?

Je bent onze speciale gast

De Familiedag wordt aangeboden door Orsima, in samenwerking met werkgeversorganisatie SITO en vakbonden FNV en CNV Vakmensen. Bij Orsima werken werkgevers en werknemers samen aan eerlijke arbeidsvoorwaarden en een veilige en gezonde werkomgeving in de industriële dienstverlening. Tijdens de Familiedag kun je het Orsima team alles vragen over de cao, opleidingen, arbeidsomstandigheden en duurzame inzetbaarheid. 

Gratis toegang en inclusief lunch

Of je nu op zoek bent naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire parkshows. In de Efteling is voor iedereen wat te vinden. Een gezellige dag met jouw gezin en collega’s uit jouw branche.

Vraag ook je collega die geen lid is om even kennis te komen maken met CNV tijdens de Efteling dag. CNV Vakmensen is aanwezig en als je vragen hebt over je werk of eens contact wil met de CNV bestuurder, dan is dit een goed moment.

Schrijf je direct in

Er zijn maximaal 500 kaarten beschikbaar. Meld jezelf, je partner en je kinderen dus zo snel mogelijk aan! Maximaal 4 kaarten per familie.

Let op: medewerkers die in 2019 niet bij de Familiedag zijn geweest hebben voorrang bij de inschrijving / In het Efteling park worden de Nederlandse richtlijnen van het RIVM gevolgd.