Faillissement Etom Schoonmaakbedrijf B.V.

CNV Vakmensen is op 27 mei 2020 geïnformeerd over het faillissement van Etom Schoonmaakbedrijf B.V. door de aangestelde curator. De curator zal overgaan tot ontslagzegging van het personeel van Etom Schoonmaakbedrijf B.V. Dit is een heftige boodschap. Lees meer wat dit voor jullie betekent.

Een faillissement wordt uitgesproken als een bedrijf niet meer aan de betalingsverplichtingen voldoet. Dit is helaas het geval voor Etom Schoonmaakbedrijf B.V. Een curator neemt het bedrijf over en brengt in kaart wie de schuldeisers zijn die nog geld te goed hebben van Etom Schoonmaakbedrijf B.V. Ook ontslaat de curator alle werknemers binnen Etom Schoonmaakbedrijf B.V. Dit houdt in dat jullie jullie huidige baan verliezen en dat is nogal wat.

In de bijlage is een folder opgenomen waarin uitgelegd wordt wat een faillissment betekent en wat dit voor de werknemers betekent. Lees het goed door. Uiteraard kunnen jullie contact opnemen met CNV Vakmensen als jullie vragen, opmerkingen of zorgen hebben. Doe dit ook vooral.

Diana Kraan
Bestuurder CNV Vakmensen
T: 06-22389584
E: d.kraan@cnvvakmensen.nl

Downloads