Help je mee in de strijd om ongewenst gedrag en discriminatie op het werk?

Discriminatie en ongewenst gedrag (pesten, roddelen, seksuele intimidatie) is niet acceptabel. Toch komt het nog regelmatig voor. Binnen een campagne over veilig werken zijn deze onderwerpen erg belangrijk. We willen voorkomen dat medewerkers last krijgen van ongewenst gedrag, Daar hebben we jullie hulp bij nodig.
Bij veilig werken denken we vaak aan goede materialen en de juiste beschermmingsmiddelen (handschoenen, brillen, veilige schoonmaakmiddelen etc.). Dat is het echter niet alleen. Bij veilig werken hoort ook een werkplek waar je je veilig voelt. Waar je niet te maken krijgt met discriminatie, pesten, geweld of seksuele intimidatie.

Vanuit de campagne over veilig werken (www.elkedagweer.nl) willen we ook aan deze thema's aandacht geven. Alleen is voor ons natuurlijk de vraag: hoe doen we dat op de beste manier? Een manier waarop mensen de boodschap begrijpen. Dat schoonmakers weten wat ze kunnen doen als ze zich onveilig voelen?

Daarom zoeken we mensen die met ons mee willen denken over de beste manieren om over deze moeilijke onderwerpen te praten en ook oplossingen te zoeken.

Wil jij ons helpen geef je dan op. In de bijgaande flyer staat meer informatie en hoe je je op kunt geven om ons te helpen deze onderwerpen beter op te lossen.

CNV Vakmensen
Jan Kampherbeek
Bestuurder Schoonmaak
M: 06 5160 2022
E: j.kampherbeek@cnvvakmensen.nlVolg nu onze speciale Schoonmaak (cao) Facebook pagina! En blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond de komende CAO onderhandelingen.
https://www.facebook.com/CNV-CAO-Schoonmaak-105688608162418

 

 

 

Downloads