Al het nieuws

Sprookjesactige Orsima familiedag, meld je aan!

Kom naar de eerste Orsima Familiedag op 14 december 2019 in de Efteling. Mis het niet! De dag staat in het teken van ‘Samen werken aan de toekomst’ en is georganiseerd om je te bedanken voor het werk dat je elke dag voor je werkgever doet. Ontmoet deze dag collega’s uit jouw branche, mis het niet!

Je bent onze speciale gast!
De Familiedag wordt aangeboden door Orsima, in samenwerking met werkgeversorganisatie Sito en vakbonden FNV en CNV Vakmensen. Bij Orsima werken werkgevers en werknemers samen aan eerlijke arbeidsvoorwaarden en een veilige en gezonde werkomgeving in de industriële reiniging, milieuonderhoud, scheeps- en containeronderhoud, havenservices en ondersteunende diensten. Tijdens de Familiedag kun je het Orsima team alles vragen over o.a. de cao, opleidingen, arbeidsomstandigheden en Jouw Werk is Topsport.

Deze dag start met een ontvangst om 10.00 uur en wordt met een hapje en een drankje rond 19.15 uur afgesloten. Het hele programma kun je zien in de bijlage.

Wil je je meteen aanmelden? Dat kan hier! 

gratis toegang, inclusief lunch en feestelijk afsluiting
E
r zijn 500 kaarten beschikbaar. Meld jezelf, je partner en je kinderen dus zo snel mogelijk aan! Maximaal 4 kaarten per familie.


 

Downloads