Heb je een vraag of opmerking?

Op 1 april 2024 loopt de cao ANWB af. Jij bent lid van CNV Vakmensen en samen met jou willen we onze inzet bepalen. Wat vind jij belangrijk om te regelen (of te veranderen) in de cao? Vul de enquête in en laat je stem horen.

Enquête

Samen met de kaderledengroep van CNV Vakmensen bij ANWB heb ik een enquête gemaakt. In die enquête vragen we aan jou wat jij belangrijk vindt. Hoe denk jij bijvoorbeeld over onderwerpen als betaald ouderschapsverlof, 5 mei en het Fitbudget, over werkdruk en over verlof?
Wil je dat we ons alleen maar concentreren op een loonsverhoging of vind je het belangrijk dat er ook andere zaken worden geregeld.
De enquête vind je hier. Het invullen van de vragenlijst duurt niet lang. Vul hem in vóór 8 december 18.00 uur.

De uitkomsten leiden tot voorstellenbrief CNV Vakmensen

De uitkomsten van de enquête bespreek ik met de kaderleden op 13 december aanstaande. Op dat moment stellen we ook de definitieve voorstellenbrief vast. De voorstellenbrief baseren we op het arbeidsvoorwaardenbeleid dat we binnen het CNV hebben afgesproken en op jouw input in de enquête. De definitieve voorstellenbrief krijg je uiteraard toegestuurd, zodat je weet wat de inzet van CNV Vakmensen is bij het cao-overleg.

Het cao-overleg start op 9 januari

Anders dan andere jaren willen ANWB en de vakbonden proberen een nieuwe cao klaar te hebben liggen als de huidige afloopt. Daarom zijn er al veel data afgesproken in het eerste kwartaal van 2024 om met elkaar te overleggen.
We beginnen op 9 januari. Het is de bedoeling dat de onderhandelingen eind maart klaar zijn.
Natuurlijk houden we je op de hoogte over de voortgang.

Wil je meepraten of meedenken?

Stuur mij dan een mail via a.bulsink@cnvvakmensen.nl
In onze kaderledengroep zijn we nog op zoek naar nieuwe vertegenwoordigers vanuit de alarmcentrale. Werk jij op de ALC in Assen of Den Haag en wil je meedenken, laat het mij vooral weten. Je kunt je werkzaamheden voor CNV Vakmensen (en je collega's) doen in werktijd; ook krijg je een reiskostenvergoeding voor de reizen naar Utrecht. We komen 1x per 6-8 weken bij elkaar in Utrecht in het CNV-kantoor.

Heb je een vraag of wil je iets laten weten?

Heb je een vraag over de cao of over je werk? Ook dan kun je me mailen via a.bulsink@cnvvakmensen.nl

Samen komen we verder

Is je collega al lid van CNV Vakmensen? Tot het eind van het jaar hebben we een aantrekkelijk kennismakingsaanbod van €20,23 voor 6 maanden. Daarna moet je pas de normale contributie betalen (daar kun je ongeveer de helft weer van terug krijgen aan het eind van het jaar door een fiscale verrekening).
Als jij wilt dat de stem van de mensen van de ANWB voldoende gehoord wordt aan de onderhandelingstafel, word dan nu lid van CNV Vakmensen of maak je collega lid (krijg jij nog een bon van €20,- ook): Member Get Memberl

Cao-pagina

Het hele cao-traject is online te volgen en je kunt bij alle fases meepraten, reageren (ook op anderen) en je vraag stellen: 
Cao ANWB | CNV Vakmensen - Reisbranche | CNV Vakmensen 

Aletta Bulsink
Onderhandelaar CNV Vakmensen
E a.bulsink@cnvvakmensen.nl
M 06 2047 1888

Heb je een vraag of opmerking?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error