Hoe kom jij de zomer door bij de ANWB?

Jij werkt bij de ANWB. Dat is een bijzondere baan. Maar juist in deze periode altijd weer vreselijk druk. Iedereen is met vakantie of hoopt in ieder geval op het vakantieadres te komen. Al dan niet met jouw hulp.

Puffend en zwoegend de zomer door!

Altijd weer een dwaze tijd met flinke werkdruk en jij bent het eerste aanspreekpunt in geval van nood. Jij hoort vast bijzondere, aangrijpende of gekke verhalen. Deel de opvallendste en maak kans op een wellnessarrangement voor 2 om jou de zomer verder door te helpen.  Ga naar de ANWB pagina van CNV Vakmensen en deel jouw verhaal.

We komen langs

De komende tijd komen wij langs bij de ANWB centrales. We willen laten weten dat wij aan jou denken door iets uit te delen. En ook willen we jouw collega's die geen lid zijn uitleggen waarom het zo belangrijk is om lid te zijn. Hoe meer collega's er bij ANWB lid zijn van een vakbond hoe beter de afspraken zijn die wij namens jullie kunnen maken. Ook over de werkdruk en het behoud van werkplezier!

Maak jouw collega lid

Jij bent al lid, dus jij kent het belang van het lidmaatschap, en ken je ook de rest van de voordelen van het lidmaatschap. Misschien genoeg reden om jouw collega te kunnen overtuigen om ook aan te sluiten! Jij ontvang voor elk lid die door jouw lid wordt, een cadeaubon ter waarde van € 20,-. Het nieuwe lid betaalt de eerste 6 maanden in totaal maar € 20.23! Ga naar de actie-pagina!

Deel je verhaal

Deel jouw bijzondere, aangrijpende of gekke verhalen en maak kans op een wellnessarrangement voor 2 om jou de rest van de zomer door te helpen. Ga naar de ANWB pagina van CNV Vakmensen en deel het! Half september kiezen we het leukste verhaal.  Laat anderen reageren op jouw verhaal. Hoe meer duimpjes of andere reacties, hoe meer kans jouw verhaal maakt om te winnen!

Deel jouw verhaal of stel je vraag!

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error