CNV-leden stemmen in met verlenging sociaal plan ANWB

Het sociaal plan voor ANWB wordt verlengd tot 1 januari 2025. De leden van CNV Vakmensen hebben hiermee in groten getale ingestemd.

Ook na 1 september duidelijkheid

Het sociaal plan zou aflopen op 1 september aanstaande. Als we niet met ANWB hadden afgesproken om het sociaal plan te verlengen was er een onduidelijke situatie ontstaan voor medewerkers die nu en op korte termijn te maken hebben met organisatiewijzigingen.
Dat was een heel ongewenste situatie.

Alle afspraken in het sociaal plan blijven gelden tot 1 januari 2025

Na de instemming van de vakbondsleden is er nu sprake van een definitief akkoord waar wij onze handtekening onder kunnen zetten.

Dank je wel voor het vertrouwen

Wij bedanken jou en je collega's voor het vertrouwen dat je hebt gesteld in onze onderhandelingsdelegatie. Dank je wel aan iedereen die een stem heeft uitgebracht en een speciaal bedankje voor alle vriendelijke commentaren. Dat is echt fijn om te lezen!

Goede zomer

Iedereen die op vakantie gaat, wensen we een fijne vakantie. Iedereen die in deze zomermaanden hard aan het werk is: veel sterkte! Na de zomer spreken we elkaar ongetwijfeld weer, want dan praten we verder over de pensioenregeling (vanwege de nieuwe wetgeving) én moeten we aan de slag met de voorbereidingen voor de cao.  Dus, als je wilt dat CNV Vakmensen zich hard kan blijven maken voor deze onderwerpen die van direct belang zijn voor jou, praat met je collega over het belang van een sterke, constructieve vakbond en laat hem of haar zich aansluiten bij onze beweging. Dat kan heel eenvoudig via www.cnv-ledenwerven.nl. Als jouw collega nu lid wordt, betaalt hij of zij slechts € 20,23 voor 6 maanden en jij krijgt van ons een waardebon van € 20,00.

Samen komen we verder!

Namens de onderhandelingsdelegatie van CNV Vakmensen (Aletta Bulsink, Clio Stronk, Eric van Alem, Marcel van der Lans, Pieter de Porto),
 
Aletta Bulsink
Onderhandelaar CNV Vakmensen
M: 06 2047,1888
E a.bulsink@cnvvakmensen.nl

Heb je een vraag of opmerking aan de onderhandelaar?

Er zijn nog geen reacties, wees de eerste!

U
Error