ANWB Retail – project Buiten

Zoals je waarschijnlijk al hebt vernomen wil ANWB de winkels, Telstar en aanverwante werkzaamheden onderbrengen in een aparte BV: ANWB Retail.

Inmiddels hebben CNV Vakmensen en FNV de adviesaanvraag hierover ontvangen en zijn wij ons een mening aan het vormen over nut en noodzaak van deze verzelfstandiging en de gevolgen voor de werkgelegenheid en arbeidsvoorwaarden.

Graag willen wij met jou, vooral medewerkers werkzaam in de winkels en/of aanverwante werkzaamheden verrichten, hierover in gesprek gaan.

Webinar
Vanwege de vakantieperiode en de tijd tussen de afspraken met ANWB zijn wij, CNV Vakmensen en FNV, helaas niet in staat om informatiebijeenkomsten in het land te organiseren. Dit zou teveel tijd in beslag nemen. Om je toch te kunnen bijpraten en jouw mening te horen organiseren wij daarom een webinar; een informatiebijeenkomst via het internet. Via een webinar kunnen wij jou op jouw pc, tablet en/of mobiel voorlichten. Wij zullen dan een presentatie geven die je via internet kunt volgen. Vragen stellen en jouw mening geven kan via chat.

Je dient je wel aan te melden om deel te nemen aan het webinar. Je kunt dit doen door hier te klikken. Doe je dit wel snel? Er is slechts ruimte voor 100 deelnemers aan het webinar. Aanmelden kan tot en met maandag 1 juli 2019. Op dinsdag 2 juli ontvangt je van ons de link en inloginformatie.

Na het webinar komt de video van het webinar beschikbaar mocht je niet in de gelegenheid zijn om deel te nemen. Je ontvangt hierover later meer informatie.

CNV Vakmensen en FNV zien je graag tijdens het webinar. Mocht je in de tussentijd nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan hoor ik die graag.

Aletta Bulsink
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 20 47 18 88
E: a.bulsink@cnvvakmensen.nl