Leden stemmen in met cao Reisbranche

Afgelopen dagen hebben leden de mogelijkheid gehad om hun mening te geven over het bereikte resultaat met betrekking tot de cao Reisbranche.
Het heeft lang geduurd voordat er een resultaat er was, maar inmiddels is ook de stemming over het onderhandelingsresultaat geweest. Leden van CNV Vakmensen hebben het onderhandelingsresultaat en de concept-tekst van de cao kunnen inzien. Er is toen verzocht om je stem uit te brengen over dit eindresultaat.

De stemmen zijn geteld en de uitkomt is dat de meerderheid van de leden, die hun stem hebben uitgebracht, voor het onderhandelingsresultaat hebben gestemd.
Hiermee is de cao een feit. De teksten worden nog een laatste keer nagekeken en ondertekend en wordt de tekst van de cao Reisbranche gepubliceerd.

Dit was voor mij de laatste keer dat ik heb bijgedragen aan de cao Reisbranche vanwege wijzigingen in mijn pakket.
Vanuit CNV Vakmensen wordt het stokje overgenomen door Loes Dreschler, die al actief is in het dossier Reiswerk en betrokken bij overleggen met diverse werkgevers. Loes Dreschler is te bereiken via mail: l.dreschler@cnvvakmensen.nl of telefonisch 06-204 71 883.

Bedankt voor de samenwerking en jullie inbreng de afgelopen periode, blijf gezond en sterkte ook de komende periode.


CNV Vakmensen
Kitty Huntjens, bestuurder
k.huntjens@cnvvakmensen.nl