Tussentijdse OR-verkiezingen ANWB BV, stem op Martijn!

Vanaf nu kun je weer kiezen voor jouw vertegenwoordiger in de ondernemingsraad van ANWB BV. Er is een aantal tussentijdse vacatures ontstaan. Namens CNV Vakmensen is Martijn Dubbelman kandidaat voor de vacature Wegenwacht op de weg. Deze nieuwsbrief sturen we je omdat we je graag een stemadvies willen geven. Stem op Martijn; hieronder lees je waarom.
Martijn is gewoon een goede kandidaat
De belangrijkste reden om op iemand te stemmen is, omdat hij een goede kandidaat is. Martijn is werkzaam als wegenwacht in Amsterdam en omgeving en helpt daar de leden van ANWB als ze een probleem hebben. Datzelfde wil Martijn, maar dan op een andere manier, ook doen voor zijn collega's bij ANWB.
Martijn vindt het belangrijk dat iedereen gehoord en gezien wordt. Zijn slogan is: breng de wegenwacht weer in beeld!

De tussentijdse vacature
De vacature waarvoor Martijn zich nu kandidaat stelt, is ontstaan doordat CNV-lid Eric Heijm zijn functie om gezondheidsredenen helaas ter beschikking heeft moeten stellen. Gelukkig is zijn collega, goede vriend en CNV-lid Martijn Dubbelman bereid om in de voetsporen van Eric te treden. 

CNV-leden in de medezeggenschap
Elke dag zetten de mensen van CNV Vakmensen zich in voor de belangen van de medewerkers van ANWB. Dat doen we in gesprekken over jouw cao, over een sociaal plan, over zaken die je werk raken, en ook in de medezeggenschap.
Daarom is het belangrijk dat er voldoende CNV-ers in de OR zitten. Op die manier houden we korte lijnen en kunnen we elkaar helpen om jouw werk en je werkomstandigheden beter te maken.
Ook daarom zeggen we: stem op de kandidaat van CNV Vakmensen, stem op Martijn Dubbelman.

Aletta Bulsink
onderhandelaar CNV Vakmensen
E.: a.bulsink@cnvvakmensen.nl
T.: 06-204 71 888