Cao-overleg ANWB wordt binnenkort weer opgestart

Zoals je weet, is jouw cao op 1 april 2020 afgelopen. Medio maart zouden we daarover op verzoek van CNV Vakmensen in gesprek gaan. Toen kwam het coronavirus en hadden we wat anders aan ons hoofd.

CNV Vakmensen, FNV en ANWB besloten om de geplande overleggen over de cao te cancelen en later te hervatten. Het is nu zover.

Data geprikt
Op 8 en 15 juli aanstaande zullen we met je werkgever in gesprek gaan over jouw cao. Gelet op de omstandigheden wil CNV Vakmensen het liefst zo snel mogelijk duidelijkheid voor jou over je cao. Dus wat ons betreft geen langdurig cao-traject met langdurige studies en ingewikkelde discussies, maar een cao voor een jaar met onder andere een loonsverbetering.
Er komt geen formele voorstellenbrief. Op basis van de input van kaderleden heeft CNV Vakmensen al een aantal onderwerpen aangegeven die we graag beter geformuleerd of uitgewerkt zien.
Als jij specifieke vragen of voorstellen hebt, laat het me weten. Of jouw voorstel deze ronde aan bod komt, hangt onder andere van de vraag of deze past in het korte traject dat wij voor ons zien.

Onderwerpen
We hebben met ANWB afgesproken dat we rond 1 juli zullen vaststellen wat de onderwerpen zijn waarover we met elkaar zullen spreken. Zorg er dus voor dat als je belangrijke voorstellen hebt, dat je die uiterlijk vrijdag 26 juni aan mij gemaild hebt.
Je krijgt dan weer een nieuwsbrief van mij met daarin de punten die op tafel komen.

Vragen/informatie
Net zoals anders, kun je mij mailen via a.bulsink@cnvvakmensen.nl Je kunt natuurlijk ook altijd één van onze kaderleden aan de jas trekken. Onze kaderleden zijn:
Wendy de Jong, Sandra Hof, Loes ten Brinke, Pieter de Porto, Maurice Snellen, Paul van Oyen, Cees Stange, Marcel Spruijt, Alex Wentzel, Carlo van Straten, Sander Bijl, Patrick van der Valk, John Hotting, Eric van Alem en Clio Stronk.

Aletta Bulsink
Bestuurder CNV Vakmensen
M: 06 20 47 18 88
E: a.bulsink@cnvvakmensen.nl