Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
De vakbond die verschil maakt
Betrokken en verantwoordelijk voor een maatschappelijke bijdrage
Platformactiviteiten

Open Coffee ochtend regio Noord

Jezelf met gemak en zelfvertrouwen presenteren! Dat wil toch iedereen? Met een goede presentatie zul jij je onderscheiden, jezelf beter kunnen ‘verkopen’ en zul jij vol trots jezelf op een geloofwaardige manier kunnen laten zien. Wat jij zegt over jezelf op je CV, je social media en in het sollicitatiegesprek zal alleen geloofwaardig overkomen als jij je ook visueel zo presenteert.

Deze workshop is echt wat voor jou wanneer jij:
- op zoek bent naar een andere functie en niet op wilt gaan in de massa;
- als bescheiden persoon je kwaliteiten op een voor jou passende manier zichtbaar wilt maken.

Kom naar de interactieve en praktische workshop " Presenteer jezelf bij een sollicitatie" onder leiding van Janet Knoop. Bij James is zij als loopbaancoach dagelijks in gesprek met mensen die keuzes moeten of willen maken in hun loopbaan. In deze workshop veel tips en ideeën zodat jij jezelf straks met gemak en plezier kunt presenteren en jouw kwaliteiten zichtbaar zijn voor anderen.

Open Coffee Drachten

Een plek waar leden én niet-leden elkaar kunnen ontmoeten, ontwikkelen en netwerken. Dat is het idee achter de Open Coffee. Je bent van harte welkom om zo’n twee uur bij elkaar te komen om kennis te maken, ervaringen te delen en ideeën uit te wisselen.
De koffie staat klaar op dinsdag 17 september 2019 om 10.00 uur.

Gratis bijeenkomst: "Presenteer jezelf bij een sollicitatie!" Het formele gedeelte van de bijeenkomst eindigt om 12.00 uur. Aansluitend kun je tot 12.30 uur, onder het genot van een broodje, netwerken met de andere deelnemers. 

Aanmelden 

Dit kan via e-mail regionoordactief@cnvvakmensen.nl. In verband met de zaalreservering willen wij graag weten of je komt. De Open Coffee wordt gehouden op: 
Datum:           17 september 2019
Locatie:          De Oase, Ringweg 3, 9201 GT DRACHTEN
Aanvang:       10.00 uur


Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij het kerkelijk centrum en voor mensen die met het openbaar vervoer komen is het gemakkelijk te bereiken.

Je ontvangt na aanmelding geen ontvangstbevestiging!
Ben je na aanmelding toch verhinderd, geef dit dan door tot 9.30 uur op de dag van de Open Coffee via telefoonnummer: 06- 20 222 123. 

Tot dinsdag 17 september! 

Pien Zijlstra     |Vakbondsbestuurder   | p.zijlstra@cnvvakmensen.nl
Roderik Mol     |Vakbondsbestuurder   | r.mol@cnvvakmensen.nl

Datum

17 september 2019

Tijd

Aanvang om 10.00 uur

Locatie

Ringweg 3, Drachten