Foto van jonge man op straat die zijn tablet leest
De vakbond die verschil maakt
Betrokken en verantwoordelijk voor een maatschappelijke bijdrage
Platformactiviteiten

Bloemplukken en High Tea

Speciaal voor de vrouwelijke leden van CNV Vakmensen en CNV Connectief organiseert platform Noord-Holland Noord en platform Eemnes, beide van CNV Vakmensen, tezamen met ‘afdeling Senioren Noord-Holland’ van CNV Connectief (voorheen Overheid, Publieke zaken, Zorg & Welzijn en Onder¬wijs), een aangename middag waarbij u eerst een bos bloemen kunt plukken en aansluitend genieten van een heerlijke High Tea.

De High Tea bestaat uit thee en/of koffie met huisgemaakte taart, diverse oud­hollandse koekjes, chocolade, een sapje, en als toetje een glaasje tokkel­room met slagroom. Tijdens de High Tea zal Barbara Bosgoed (vrijwilligers­consulente) een uitleg geven over een interessant onderwerp. Het onderwerp is nog een verrassing.

Voor deze gebeurtenis hebben wij een toepasselijke plek gevonden, namelijk de Pluktuin “tuin­kriebelszzz” in ’t Zand. Deze pluktuin is een onderdeel van Zorgboerderij “Blij op de boerderij”, is opgezet en wordt onderhouden door deelnemers van de zorgboerderij. Deze locatie past geheel in de visie van het CNV, namelijk: sociaal en maatschappelijk betrokkenheid.

Op de pluktuin kunt u uw eigen boeket samenstellen. U plukt de bloemen die u mooi vindt en maakt daar een boeket van. Alle soorten bloemen mogen geplukt worden. U mag zelf kiezen. Er staan meer dan 150 soorten. Vindt u het moeilijk om zelf een boeket te maken, dan doen de medewerkers van de pluktuin dit graag voor u.

Op de pluktuin wordt ook biologische groenten gekweekt. Deze groente wordt in het bloemenstalletje verkocht en de opbrengt komt ten goede van de zorg­boerderij.

Datum: woensdag, 20 juni 2018
Tijd: vanaf 13.30 uur
Locatie: Zorgboerderij Blij op de Boerderij

Deelname

Het deelname aan dit bloemenfestijn is gratis, maar het is wel noodzakelijk om vooraf in te schrijven. Wacht daar niet te lang mee, want het maximum aantal deelnemers van 40 is zo bereikt! De uiterlijke inschrijfdatum is 3 juni 2019. U mag ook uw vriendin of een andere vrouwelijke belangstellende (zus, buurvrouw e.d.) meenemen. Vanzelfsprekend ook uw partner. Indien deelname, na uw aanmelding, niet meer mogelijk is, laten wij het u weten. Om u aan te melden kunt u:

  • e-mailen naar: busje44@gmail.com onder vermelding van “pluktuin” met ver­melding van uw naam, adres, aantal personen en welke cnv-bond;
  • bellen met: 06 54 99 02 01.

Na uw aanmelding ontvangt u géén bevestiging.

Voor dit bloemenfestijn is wel een voorbehoud van toepassing, namelijk: Mocht het op donderdag 13 juni slecht weer of regenachtig zijn, dan wordt dit bloemenfestijn verschoven naar donder­dag 20 juni. In dat geval zullen wij u hiervan tijdig op de hoogte stellen.

Mocht u zich aangemeld hebben en onverhoopt toch niet kunnen komen, dan verzoeken wij u, graag uiterlijk één dag voor de aanvang van deze bijeenkomst, om u af te melden via het bovengenoemde e-mailadres of telefoonnummer zodat we iemand van de reservelijst kunnen uitnodigen.

Datum

13 juni 2019

Tijd

13.00 - 16.00 uur

Locatie

Keinsmerweg 88, ’t Zand